Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



ZEHRA EREN REYHANLI’DAN START VERDİ

14 Mayıs ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürerken milletvekili adayları kendi ilçelerinden başlayarak seçim startı veriyor. AK Parti Hatay Milletvekili 5. Sıra adayı Zehra Eren’de kendi memleketi Reyhanlı’dan Ya Allah,Bismillah diyerek seçim çalışmalarına başladı.

Reyhanlı’da AK Parti ilçe Başkanlığında İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak ve yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık  tarafından karşılandı. İlçe Başkanı Yumuşak Günün anlam ve önemini belirten konuşmasında ;Zehra Eren hanımefendiyle hep birlikte hareket ederek çıktığı bu kutsal yolculukta başarılar diledi ve desteklerini her anlamda sürdüreceklerini belirtti.

 

AK Parti Hatay Milletvekili 5.sıra adayı Zehra Eren ilçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık misafir topluluğuna teşekkür ederek Ensar şehir olan ilçemiz Reyhanlı’mızdan Ya Allah, Bismillah diyerek bu kutlu yolda ilk adımımızı atıyoruz ve inşallah sizlerin destek ve katkılarıyla zafere ulaşacağımıza inanıyorum dedi.

Milletvekili adayı Eren;

6 şubat ta yaşanan  depremden dolayı üzüntülerini dile getirdi. Bu nedenle bu seçimde görkemli etkinlikler olmayacak. Acımız büyük vefat edenlere Allahtan rahmet , yakınlarına ve tüm vatandaşlarımıza sabır metanet diledi.  

Karşınızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. AK Parti 21 yıldır eser siyaseti ile beraber farklı  bir seçim dönemine girdik. Bu dönem farklı bir seçim atmosferinde  olacağız. Sessiz gürültüsüz birlik ve beraberlik içeren ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik duracağımız bir seçim dönemi geçireceğiz.  Siyasi partiler listelerini açıkladı. Hatay AK Parti de Reyhanlı Kumlu Altınözünü temsilen 5. Sırada aday olarak gösterildim.  Reyhanlı, Kumlu, Altınözüne hizmet etmek için bu sorumluluğu bende üstüme alırım dedim. Cumhur başkanımıza huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Onun selamlarını iletiyorum sizlere . Kadir gecenizi kutlamamı istemişti. Boynumda kalmasın selamları var.

REYHANLI’LIYIM VE REYHANLI’LI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Ben Zehra Eren

Babam Reyhanlı’nın Sıçanlı köyünden Abdulaziz Bekar, Annem Paşahöyük köyünden Esma Ünlü ve ben ailem ile memleketim Reyhanlı ile gurur duyuyorum.Evliyim  2 çocuğum var. Öz be öz Reyhanlılıyım. Kızınızım, evladınız, bacınız, kardeşinizim. Bu dönemde  böyle kısmeti verdiği için Allaha şükrediyorum.  Gururluyum. onurluyum. Mustafa Kemal üniversitesinde işletme mezunuyum.Adanada  Tarım  ekonomisi üzerine yüksek lisans yaptım. Eşim MKÜ’de doçent

Uzun yıllar AK Parti de il teşkilatında görev aldım. İl kadın kolları başkanlığı yaptım. Sandık müşahitliğinden hatipliğe, il yönetim kurulu üyeliğinden ARGE başkanlığı, il sekretrliğinden son dönemde 3 yıldır  il kadın kolları başlanlığına kadar bütün görevlerde bulundum. Tek gayem amacım bu memlekette sorumluluk alabilir miyim, kadın kolları il başkanlığından sonra şimdi de Milletvekili adaylığı nasip oldu.

Karşıda çok kirli bir ittifak var. Ve tek bir amaçları var. Recep Tayyip  Erdoğan gitsin de ne olursa olsun.Bütün amaç ve gayeleri Cumhurbaşkanımızı devirmek. Sizlerin desteği ile Reis gitmeyecek bunlara fırsat vermeyeceğiz. İmam şafii’ye sormuşlar hakkın tarafını nasıl bileceğiz. Oda demiş ki düşmanın oklarını takip edin gittikleri yönde size hakikati gösterecektir.

Şu anda düşman oklarının ne tarafa yönlendirildiğini iyi biliyoruz. Bizler bu şuurla memleketimiz ve vatanımız için elimizi taşın altına değil,  başımı zı ve gövdemizi feda edecek şekilde durmalıyız.

Bizler çok büyük bir milletiz. Farklı oyunlara gelmeyip özellikle yaralarımızı saracağız. Bunu cum başkanımız  Erdoğanla birlikte başaracağız.  Dimdik sapa sağlam duracağız.

Çok zorlu bir dönemden geçiyoruz. Pandemiyi atlattık, ekonomi ile ilgili algılara maruz kaldık. Farklı sıkıntılar yaşadık. Bütün bu zor dönemde bu sorumluluğu üstlenmek ve bende varım demek için buradayım. Neler yapacağımla ilgili süreç içerisinde daha geniş toplantılar yapıp her birinizi  ziyaret etmek istiyorum . İnşallah  zaman el verdikçe.

Seçildiğimizde şeffaf olacağım. Herkese eşit mesafade olacağım ve eşit muamelede bulunacağım. Tek derdimin  millet  olacağına, dava olacağına, memleket olacağına söz veriyorum. Sizlerin derdi ile dertlenecek,sevinçlerinizle sevineceğim .Reyhanlı ensar şehir çok göç aldı. Ankaradan Yerelde hakettiği hizmetleri alma noktasında canla başla mücadele edeceğime  söz veriyorum.Sadece Reyhanlı için değil Kumlu, Altınözü ve bütün Hatay için çalışacağımı, dişimi tırnağıma takıp hizmeti ulaştırma noktasında tüm olanaklara ve imkanlara ulaşacağıma söz veriyorum.Allah yalanı sevmez. Sihirli değnek yok elimizde, herkesin istediği herşeyi yapacağım diye bir söz vermiyorum. Ama ben şunun sözünü veriyorum .sizin derdinizle dertlenip sonuna kadar uğraşıp olabirliği için zorlayıp olamadğında da neden olamadığı ilgili kişiye mutlaka geri dönüş yapacağım.Bunlara söz veriyorum .birbrimizi kucaklıyacağımız, bütünlük içinde yürüyececiğimiz bir dönem olacak inşallah.Toplantımıza katılan tüm dost,Akraba ve Dava adamı kardeşlerime çok teşekkür ediyor,çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim bizi utandırmasın diyor ve sizi Allaha emanet ediyorum şeklinde konuştu.

 

 

 

 

  
254 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam64
Toplam Ziyaret15234
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928
Hava Durumu
Saat