Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



REYHANLI ÇARŞISI AĞLIYOR

Hiç çarşı ağlar mı? Maalesef evet

Reyhanlı çarşısı hüngür hüngür ağlıyor. Bir İlçenin merkez bir çarsısı olur, tabi ki İlçemiz büyüdü haliyle mahalle çarşıları da oluşur ama küçük çaplı ve o mahalleye hitap edecek şekilde olur.

Yıllar öncesine gittiğimizde İlçemizin çarşısı günün şartlarına göre iyi ve son derece aktif bir durumdaydı.Ama yıllar geçtikçe çarşımızın yenilenmemesi ve yeterli çalışmaların yapılmaması nedeniyle harabe haline geldi.

Artık modern şehirler ve akıllı kentler konuşuluyor ama maalesef biz baya bir yaya kaldık, sorun neden kaynaklanıyor bir türlü de gündeme gelmiyor. Ortak akıl kullanmayı bir kenara koyalım, akıl verene artık kötü gözle bakılıyor.
Neticede kaybeden yine Reyhanlı oluyor.

Ülkemizin değişen ve gelişen İlçelerine gittiğimizde neden sorusu hep aklımıza geliyor neden bizde de yapılmıyor, sorunları çözmeyi bir kenara bırakalım, sorunları neden görmemezlikten geliyoruz.

İlçemizin o kadar çok sorunu var ki iktidar partisi hizmet etmede yetersiz kalıyor, muhalefette görmemezlikten geliyor. Reyhanlı halkı çok acil sorunların tespit edilip bir yol haritası çıkarılıp yürürlüğe girmesini bekliyor.

Pandemi haliyle bizleri de etkiledi ama pandemi sonrasını fırsat haline dönüştürecek projeler üzerine kafa yormak gerekiyor, yenilikleri takip etmek gerekiyor yoksa gençlerimizi burada tutmak imkansız hale gelecek.

Zaten mülteci sorunu başlı başına büyük bir yumak şeklinde her geçen gün artıyor, dün onlar Muhacir biz Ensar’dık, böyle giderse çok yakında onlar Ensar biz Muhacir olacağız yazık…
SAYGILARIMLA... A.HÜSEYİN ABAY

  
74 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam29
Toplam Ziyaret15199
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928
Hava Durumu
Saat