Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Reyhanlı’da “Dinamik Denetim Modeli” Hazırlık Toplantısı

Reyhanlı’da, Kontrollü Normalleşme Döneminde, İçişleri Bakanlığının koordinasyonunda başlatılan “Dinamik Denetim Modeli” hazırlık toplantısı yapıldı.

Kaymakam Ali Candan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Yerel Yönetimler, Meslek Odaları Başkanları ve ilgili Kurum Amirlerinin katılımıyla İlçede yapılan ve yapılacak denetim çalışmaları değerlendirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Candan, İçişleri Bakanlığımızın “Dinamik Denetim Süreci” konulu genelgesine göre ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemizde de Koronavirüsle mücadele kapsamında yoğun şekilde denetimler gerçekleştirileceğini ifade etti.
Kaymakam Candan; “Bilindiği gibi, 1 Mart’ta başlayan Kontrollü Normalleşme Döneminde Sağlık Bakanlığımızca belirlenen risk grubuna göre Hatay’ın sarı renkte yani orta riskli İller arasında yer almaktadır.” Bu bağlamda, İlçemizde vaka sayısının artmaması ve toplum sağlığını korumak amacıyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı ve denetimlerimizi sürdüreceğimizi, toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından; temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere/kurallara toplumun tüm kesimlerince azami düzeyde uyulması gerektiğinin önemini vurguladı.

Ayrıca; denetim ekipleri, tedbirlere uyulması konusunda bilinçlendirme faaliyetleri yürüteceğini, Kontrollü Normalleşme Döneminde kurallara uymanın her zamankinden daha önemli olduğunun vatandaşlarımıza hatırlatılması için anons ve duyurular yapılacağını, vakaların artması durumunda yeniden kısıtlama kararları gündeme gelebileceğini, bu nedenle vatandaşlarımızdan tedbirlere eksiksiz olarak uymalarını gerektiğini belirtti.

Toplantının sonunda, Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda yürütülecek denetim faaliyetleri ve denetime yönelik diğer temel usul ve esaslar görüşüldü. Denetim sürecine dair gerekli planlama ve koordinasyonun sağlanarak uygulamada herhangi bir aksamaya mahal verilmemesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

  
74 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam38
Toplam Ziyaret15208
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928
Hava Durumu
Saat