Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Suriye’li Cam Kemik Kız Şirin’in Ailesi Hayırseverlerden Yardım Bekliyor

Suriye’de iç savaş nedeniyle İdlib’ten Türkiye’ye gelen El Şiles ailesi, cam kemik hastası 4 yaşındaki kızları Şirin El Şiles’in Adana’da süren tedavisinin devamı için hayırseverlerden maddi destek bekliyor.

Kızını Türkiye’de dünyaya getirdiği 4 yaşındaki Şirin El Şiles’in doğumundan 8 ay sonra rahatsızlandığını ve tedavi için gittikleri hastanede kemikleri kırıldığını, cam kemik hastası olduğunu öğrendiklerini söyleyen annesi Fadya El Şiles, bu duruma çok üzüldüklerini belirtti.

Anne Fadya, kızının daha sağlıklı olması için Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde süren tedavisinin devamı için Adana’ya gidip gelmekte zorlandıklarını, bu nedenle de hayırseverlerden yardım beklediklerini söyledi.

Anne Fadya; “Biz ailece Suriye’den geldik. Türkiye’ye geldiğimde hamileydim. Doğumdan bir süre sonra kızım rahatsızlandı. Kemikleri kırılıyordu. Hastaneye gittik. Hatay’dan sonra Adana’ya sevk ettiler. Adana’da cam kemik olduğunu öğrendik. Tedavi ediliyor. Ama bizim sürekli Adana’ya gidip gelecek imkanımız yok. Doğumdan bu yana kemikleri kendi kendine kırılıyor. Bu süreçte hayırseverlerden bize destek olmalarını tedavileri konusunda yardımcı olmalarını istiyoruz. İmkan varsa ameliyat olsun” dedi.

Babası Enes ise, eşinin hamilelik döneminin zor geçtiğini belirterek; “Biz İdlib’te yaşıyorduk. Buraya geldiğimizde eşim hamileydi. Hamileliği zor ve yorucu oldu. Doğumdan bir süre sonra kemikleri kırılmaya başladı. Hastanede bir dizi tedavi gördü, cam kemik hastası olduğunu öğrendik. Tedavi ve ilaç aldık. Ancak kımızın tedavisinin devamı için Adana’ya gidip gelmemiz gerekiyor. Bende ancak iş bulursam amele olarak çalışıp geçiniyoruz. Ekonomik gücümüz yok. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz, üç çocuğum sağlıklı olduğu sadece Şirin’in cam kemik hastası” şeklinde konuştu.





  
71 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam36
Toplam Ziyaret15206
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928
Hava Durumu
Saat