Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Çadır Kentlerde Yaşayan Suriyeli Vatandaşlara Yardım Eli

Reyhanlı Belediyesi Suriye’de çadır kentlerde kalan Suriyeliler için yardım kampanyası başlattı.

Soğuk ve yağışlı havada yaşadıkları çadırlarda zor günler geçiren Suriye’lilere ilk yardım eden kişi de Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu yaptı. Yapılan Yardımın araca yüklenmesini bizzat yapan Başkan Hacıoğlu, bu zor şartlarda hayatlarını idame ettirmeye çalışan Suriye’li vatandaşların dün olduğu gibi bugünde yanlarında olduklarını belirtti.

“YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Hacıoğlu, “Suriye’lilerin yanında olmaya da devam edeceğiz. Ensar Şehir Reyhanlı’lı vatandaşlarımızın ne kadar yardım sever oldukları her daim kanıtlanmıştır. İnanıyorum ki bu kampanya diğer tüm Mecralara örnek olacaktır.

Rabbim şimdiden yardımda bulanan vatandaşlarımızın yapmış oldukları yardımları Dergahı İzzetinde kabul eylesin, Allah hepsinden razı olsun. Vatandaşlarımız Kış ayı dolayısıyla gereksinim duyulan, Gıda, Battaniye, Yorgan, Kıyafet, Ayakkabı, Odun, Kömür gibi eşyaları Belediye önünde duran Yardım Aracına verebilirler. Araç dolduktan sonra yapılan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Suriye’ye hareket edecek. Yardımlar devam ettiği sürece Belediye hizmet binası önünde araç bulundurulacak. Cuma gününe kadar sürmesi planlanan yardım kampanyasına destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Bu arada Cuma gününe kadar devam eden kampanyaya Reyhanlı halkı büyük bir dayanışma örneği sergileyerek 4 TIR yardım malzemesi gönderdi.



  
61 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam16
Toplam Ziyaret16802
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.091634.2282
Euro37.013337.1616
Hava Durumu
Saat