Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Seçildiği günden beri yaptığı çalışmalarla Altınözü İlçesine adeta çağ atlatan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, herkesin takdirini kazanıyor.

İlçeye yaptığı cam teras ile birlikte Hatay’ın her İlçesinden gelen misafirleri ağırlayan, yapımı devam eden yeni tesisler Ters Ev, Asma Köprü, Zepline projelerinin bitmesi ile birlikte İlçenin Hatay’da bir cazibe merkezi olması bekleniyor.

Başkan Sarı, çalışmaların bölgeye birçok açıdan katkı sunacağını söyleyerek, bölgede ekiplerin yoğun bir tempo ile çalıştığını belirtti. Altınözü’nü Hatay’ın turizm merkezlerinden biri haline getirme hususunda gerçekleştirdikleri Cam Seyir Terası projesinden sonra Ters Ev, Asma Köprü, Zepline, Yürüyüş Kanyonu projelerinin büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Rıfat Sarı, projelerin Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkı Bölgesinde, Altınözü Belediyesi olarak belediye imkanları ile yapıldığını ve projelerde belediyenin mühendis ve mimarlarının çalıştığını söyledi.

CENNETTEN BİR KÖŞE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman dile getirdiği Millet Bahçesi uygulamasının bir benzerini, 15 Temmuz Milli İrade Parkı bölgesinde bu projeler ile gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Sarı, projelerin hem ilçe turizmine büyük katkı sunacağını hem de belediye bütçesine gelir kazandıracağını belirtiyor.

15 Temmuz Milli İrade Parkı’na inşa edilen Altın Zeytin Cam Seyir Teras’ının pandemi sürecinden önce binlerce turisti ağırladığını dile getiren Başkan Sarı, yeni tesislerin de pandemi bitince Hatay’ın her İlçesinden gelen misafirleri en güzel şekilde ağırlayacağını belirtti.

Bölgede çevre düzenlemelerinin de hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Sarı, Ters Ev’e yakın bir noktada Cam Seyir Terası’na bakan 12 Metrelik bir dev salıncak yapılacağını, Yürüyüş Kanyonu’na yakın bir noktada kahvaltı salonu yapacaklarını ve Kanyon kısmında kayaların arasından akacak bir şelale projesi gerçekleştireceklerini ifade etti.

Yeni tesisleri 2021 senesinin yaz aylarından önce bitirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkan Sarı, tesislerin bittiği zaman bölgenin Hatay’da bir cazibe merkezi olacağını vurguladı.

  
62 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam56
Toplam Ziyaret15226
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928
Hava Durumu
Saat