Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Kaymakam,Belediye Başkanı ve Emniyet Müdüründen Esnafa Koronavirüs Denetimi

Reyhanlı da, Kaymakam Ali Candan, Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve ilçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin, işyerlerini ziyaret ederek esnafları koronavirüs salgınına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Belediye Zabıta Müdürü Ömer Biçen ve ekibi ile birlikte ilçedeki gıda satışı yapılan işyerlerini ziyaret eden Kaymakam Candan, Belediye Başkanı Hacıoğlu ve Emniyet Müdürü Şahin, esnafların koronavirüs salgınına karşı dikkatli olmalarını istedi.

 Kaymakam Candan yaptığı açıklamada; ‘’ilçemizde koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler ile ilgili uygulamaları gözlemledik. Vatandaşlara ve esnaflara maske kullanmaları konusunda hatırlatma yapıldı’’ dedi.

Tüm market sahiplerine koronavirüs tedbirlerinin istisnasız uygulanması konusunda gerekli talimatın verildiğini, çalışan personellerin ve alışveriş yapan vatandaşların uyması gereken kuralların bilgilendirmesinin yapıldığını, market girişlerine hizmet alanı büyüklüğüne göre içeride bulunabilecek maksimum müşteri sayısını ve içeriye girmek için bekleyen müşterilerin en az bir metre mesafe ile beklemelerini afiş asarak ilan etmeleri gerektiğini ifade eden Kaymakam Candan, izolasyon ve sosyal mesafe önemine dikkat çekerek, ‘’mecbur kalmadıkça tüm vatandaşlarımızın sağlığı açısından evlerinde kalması önem arz etmektedir” dedi.

Açılış ve kapanış saatleri ile alışveriş saatlerinde maske, eldiven, kullanmalarını ve müşterilerinin sosyal mesafeye uymalarını sağlamaları istenen ziyarette mümkün oldukça evde kalınması gerektiği de hatırlatıldı. 











  
57 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam46
Toplam Ziyaret15216
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928
Hava Durumu
Saat