Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Başkan’dan Şehit Çocuklarına Bisiklet

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu’dan örnek “Çocuk Hakları Günü” Kutlaması Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, İlçedeki Şehit çocuklarına bisiklet ve çeşitli hediyeler verdi.

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle, Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin de katılımıyla gerçekleşen törende, Şehit çocukları, yaş seviyelerine göre bisiklet ve değişik hediyeler verilerek sevindirildi.

Etkinliğe katılan Milletvekili Hüseyin Şanverdi, “Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle, Reyhanlı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hacıoğlu’nun destekleri ile Şehitlerimizin çocuklarına bisiklet hediye ettik. Tüm Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Çocukları bizlere emanet” dedi.

Başkanı Mehmet Hacıoğlu da; 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü kapsamında, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ile beraber Şehit çocuklarının yanısıra Türk ve Suriyeli çocuklarımıza bisiklet ve çeşitli hediyeler armağan ettik. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan Şehit çocukları başta olmak üzere, bu anlamlı günlerde çocuklarımızı sevindirmek çok güzel. Yalnızca senede bir kaç gün değil, her zaman çocuklarımızı hatırlayacak ve onlara hitap eden projelere devam edeceğiz.

Hediyelere çok sevinen çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, Reyhanlı Belediyesi olarak, tüm dünya çocuklarının Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyoruz.”



  
63 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam92
Toplam Ziyaret15262
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928
Hava Durumu
Saat