Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Vali Doğan; “Alınan Tedbirlere Uyarak Evde Kalmak Önemli”

Hatay Valisi Rahmi Doğan, koronavirüsü ile mücadele kapsamında alınan sağlık tedbirleriyle ilgili durum değerlendirmesinde bulunarak, "Salgınla mücadelede alınan tedbirlere uyulması ve evde kalınması çok önemli" dedi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’ı kabul etti. Valilik Makamında gerçekleşen kabulde Vali Doğan, Dr.Hambolat ile Çin Halk Cumhuriyeti’nin Wuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve (WHO) Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi olarak ilan edilen koronavirüsü ile mücadele kapsamında İlimizde alınan sağlık tedbirleriyle ilgili durum değerlendirmesinde bulundu.

Salgınla mücadele de alınan tedbirlere uyulması ve evde kalınmasının önemini belirten Vali Doğan, "Risk grubunda olan 65 yaş üstü büyüklerimiz ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımız da daha etkili olan virüsün, kötü sonuçlar doğramaması için daha dikkatli olmalıyız.

Hijyene dikkat edilmesi noktasında özellikle vatandaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Başhekiminden, doktor, hemşire ve temizlik görevlisine kadar her türlü tehlikeyi göze alarak görevleri başında fedakârca, mesai mefhumu gözetmeksizin, özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bu süreci birlikte sabırla atlatacağımıza inancım tam" diye konuştu.

  
46 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam45
Toplam Ziyaret15586
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat