Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Reyhanlı Belediyesinin Korona Virüsü nedeniyle ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları devamediyor

Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu; Korona virüsüne karşı tüm birimleri harekete geçirerek temizlik ve dezenfekte çalışmalarına hızla devam ediyor.

Hacıoğlu, koranavirüs ile müdaceleyi çok yönlü olarak yapacaklarını söyledi. İlçedeki tüm kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve isteyen her işyerinin dezenfekte yapılacağını söyleyen Belediye Başkanı Hacıoğlu ” Koranavirüs konusunda en üst düzeyde tedbirlerimiz devam etmektedir.

Hükümetimizin almış olduğu kararları harfiyen yerine getirilmesi konusunda denetimlerimiz devam ederken, belediye olarakta tüm ilçemizdeki toplu alanları dezenfekte edeceğiz. Özellikle semt pazarları, düğün salonları, kafeterya, oyun salonları, kahvehaneler, toplu ulaşım araçları, toplu ulaşım durakları gibi her yeri dezenfekte edeceğiz.

Bizim önceliğimiz halkımızın sağlığı

Koranavirüs konusunda tüm tedbirlerimizi alarak hiçbir vatandaşımızın bu tür virüs hastalığına maruz kalmamasına gayret göstereceğiz. Vatandaşlarımızında yetkililerin belirttiği tedbirleri alma ve uygulama konusuna önem vermelerini istiyoruz. Özellikle temizlik ve sağlık konusunda duyarlı olmalarını bekliyoruz. “dedi.

Reyhanlı Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğünce oluşturulan dezenfekte ekibi ilçedeki bir çok resmi daire, camilerin dezenfekte işlemini gerçekleştiriyor.














  
46 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi122
Bugün Toplam172
Toplam Ziyaret15713
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat