Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



RTSO Başkanı Zaroğlu; “Fırsatçılara Göz Açtırmayacağız”

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Zaroğlu, koronavirüs vakalarını fırsat olarak değerlendirip, fahiş fiyata ürün satanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Zaroğlu, son günlerde kolonya, maske, sterilizasyon ürünleri gibi ürünlerde yaşanan fahiş fiyat artışı iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Koronavirüsün Türkiye’de de görülmeye başlandığını ifade eden Zaroğlu, “Bu süreci başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere devletimizin tüm yetkili kurumları büyük özveri ve titizlikle yönetmektedir. İlimizde ve İlçemizde de süreç Valiliğimiz tarafından yürütülmekte ve her türlü tedbir alınmıştır. Hepimiz koronavirüse karşı dikkat etmemiz gerekiyor, evimizde, iş yerimizde, odamızda tedbir almamız lazım.

Bu süreçte durumdan faydalanmaya çalışan fırsatçılar ortaya çıktı. Fırsatçılık yapanlara göz açtırmayacağız. Her konuda nasıl esnaf ve tüccarımızın yanında oluyor isek fırsatçılık yapanlara karşı da halkımızın yanında olacağımızı bir kere daha belirtmek istiyoruz” dedi.

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu tür fırsatçılığa prim vermeyeceğine inandıklarını ifade eden Zaroğlu, “Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası olarak, başta ağız maskesi, kolonya, hijyen malzemeleri, bakliyat ve makarna olmak üzere bazı ürünlerde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız. Bu tür olaylara karşı etkin mücadele edebilmemiz için halkımızın, fahiş fiyat ile ürün satanları odamıza bildirmelerini önemle rica ediyoruz” dedi.

  
47 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi235
Bugün Toplam401
Toplam Ziyaret15942
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat