Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Hatay'da Koronavirüs'e Karşı Dezenfektan

Tüm dünyada koronavirüs tehlikesi yaşanırken Hatay'da Liseli öğrencilerin ürettiği dezenfektan adlı ilaç ile toplu bulunan yerler temizleniyor.

Koronavirüs'ün tek çaresi olan temiz ortamı sağlayan dezenfektan ise Hatay Antakya Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' de üretiliyor. Lisenin Kimya Teknolojisi alanı öğretmen ve öğrencilerinin ürettiği Dezenfektan ilk önce okulda uygulandı ve tam not alarak çevre okullara ve İlçelerdeki okullara da uygulandı.

Dezenfektan ile Antakya Alaattin İlkokulu ve Reyhanlı Tayfur Sökmen İlkokulu dezenfekte edildi. Okul yöneticileri, velileri ve öğrencilerden geçerli not alan dezenfektan bahar aylarının gelmesiyle yaşanması muhtemel hastalıklar ve en önemli tehlike olan koronavirüse geçit vermeyecek.

“MEMLEKETE HİZMET EDİYORUZ”

Dezenfektan'ın üretildiği Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticileri, öğrencilerin ürettiği dezenfektan ile gurur duyduklarını belirterek, “Memlekete hizmet ediyoruz. Memlekete hizmet üretmekle katma değer kazandırmakla olur. Biz öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyoruz” dediler. Dezenfektan adlı ilacın şimdiden birçok okulda uygulanmak üzere sipariş edildiği aktarıldı.





  
51 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi158
Bugün Toplam205
Toplam Ziyaret15746
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat