Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Reyhanlı Belediyesinden Qudra-2 Projesi Kapsamında 6 Adet Çocuk Parkı Açılışı

Reyhanlı’da Qudra-2 Projesi Açılışı. Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve Qudra-2 Projesi Türkiye Ülke Koordinatörü Dagmar Blickwede tarafından gerçekleştirildi.

Açılışa Türkiye Belediyeler Birliği Temsilcisi Gülfem Kıraç, Qudra Projesi Bölge koordinatörleri ve Muhtarlar katılırken, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Qudra-2 Projesi; 1 Eylül 2019 – 31 Ağustos 2022 döneminde 4 ülkede Lübnan, Ürdün, Türkiye ve Irak’ta uygulanan bölgesel bir proje. Uzun süren Suriye ve Irak krizlerine yanıt olarak mülteciler, yerinden edilmiş kişiler, geri dönenler ve ev sahibi topluluklar için dayanıklılık projesi.

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Almanya, İsveç ve İspanya’nın Avrupa Birliği Projeleri bünyesinde oluşturduğu GİZ Uluslararası İşbirliği Derneği ve Türkiye Belediyeler Birliği Koordinatörlüğünde oluşturulan QUDRA projesinin uygulama alanlarından birisi de Reyhanlı’da olduğunu söyledi.

Başkan Hacıoğlu, “Bu projenin amacı göç alan bölgelere, destekler sağlanarak Suriyeli ve Türk çocuklarımızın kaynaşmasını sağlamaktır. Nitekim bildiğiniz gibi Reyhanlı’mızda Nüfusumuz kadar Suriyeli kardeşlerimiz mevcuttur. Uyum ve kardeşliğimize destek olan tüm projelerin içerisinde olacağız inşallah.

Reyhanlı Belediyesi Qudra-2 projesi kapsamında Suriyeli ve Türk çocuklarımızın kaynaşmasını sağlayacak Yeni Mahalle, Kurtuluş Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Bağlar Mahallesi, Yeşilova Mahallesi ve Ahmetbeyli Mahallesine toplam 6 Adet çocuk parkı yapılmış ve toplu açılışla Reyhanlı’lı vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur” dedi.

Ayrıca Hacıoğlu, GİZ Uluslararası İşbirliği Derneği Türkiye Sorumlusu Dagmar Blickwede ve Türkiye Belediyeler Birliği temsilcileri olmak üzere bu projelerde emeği geçenlere teşekkür etti.







  
47 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi132
Bugün Toplam181
Toplam Ziyaret15722
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat