Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



MHP’li Kaşıkçı ‘Ateşin Çockuları’nı Yargıya Taşıdı…

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, 3 İlçede meydana gelen orman yangınını üstlenen, kendilerine ‘Ateşin Çocukları’ inisiyatifi olarak adlandırılan sosyal medya hesaplarıyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Belen’in MHP’li Belediye Başkanı İbrahim Gül, Avukatlar ve MHP'lilerle birlikte tüm Türkiye'nin içini acıtan yangını üstlenen, Hatay'ı karalayan, Hatay’lılarla dalga geçmeye, alay etmeye çalışan tüm sitelerle ilgili suç duyurusunda bulunmak üzere İskenderun Adliyesine geldi.

MHP'li Kaşıkçı yaptığı basın açıklamasında İçişleri Bakanının yaptığı basın açıklamasına vurgu yaparak dört tane sosyal medya hesabı olduğunu, bunlardan iki tanesinin yurt dışında, Belçika ve Almanya’da olduğunu aktardığını söyledi.

Bu yangını diğer yangınlardan ayıran özelliğine de dikkat çeken Kaşıkçı “Meskun mahalde bu yangının çıkmış olması ve gerek sosyal medyaya, gerekse basına yansıyan vatandaşların panik halinde evlerinden apartmanlarından kaçış görüntüleri bütün Türkiye’nin içini yaraladı” dedi.

Bu yangınla ilgili vatandaşın içini yakan bir hususun da sosyal medyada estirilen bir teröre değinen MHP’li Kaşıkçı “Bu yangını kendilerine ‘Ateşin Çocukları’ denilen bir grubun sosyal medyada yapmış olduğu paylaşım en az yangın kadar vatandaşımızın canını yaktı.

Sosyal medya hesaplarının ikisinin Türkiye’de olduğunu ifade ettiler, o iki sosyal medya hesabının kullanıcılarının emniyet teşkilatımız tarafından sabah evlerinden alındığını İçişleri Bakanımız ifade etti. Ama bu sayfa yöneticileri takdir edersiniz ki, iki kişi değil, yüzlerce hesap bunlar. Biz bu yüzlerce hesabın hepsinden Hatay halkı olarak hesap sorulmasını istiyoruz. Bunların en az yangın kadar içimizi yakan pervasızca Hatay yangınını sosyal medyada sahiplenmeleri Hatay’ı biz yaktık, Hatay’lılar görsünler, gibi paylaşımları. Hesap sorulacağına inanıyoruz, yeter ki bu hesapların sahipleri Türkiye’de olsun” diye konuştu.

  
42 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi230
Bugün Toplam293
Toplam Ziyaret15834
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat