Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



BAKAN AKAR’DAN ŞEHİT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genel-kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, İdlib’de rejim güçlerinin saldırısında Şehit olan Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın (24), Samandağ İlçesindeki babaevini ziyaret etti.

Şehidin babası Remzi Fırıncıoğulları ve anne Münteha Fırıncıoğulları’na taziye dileklerinde bulunan Bakan Akar ile beraberindeki komutanlar, taziye çadırında dua etti.

Şehidin ailesine büyük bir miras bıraktığını belirten Bakan Akar, “Bu milletin bağrından çıkan bu ülkenin silahlı kuvvetleri gece gündüz demeden yağmur çamur demeden elinden geldiğince hem yurt içinde hem yurt dışında ülkemizin güvenliği için ve özgür, rahat inancını, düşüncesini yaşamak için gerçekten büyük bir kahramanlıkla ve fedakarlıkla görevimizi sürdürüyoruz.

Bildiğiniz gibi yanı başımızda İdlib’de maalesef orada çok sıkıntılı durumlar var. Hem ülkemizi tehdit ediyor, hem orada on binlerce, yüz binlerce masum hayatı tehdit ediliyor. Bizler bir taraftan ülkemizi, milletimizin rahatını, huzurunu sağlamaya çalışırken, diğer taraftan tarihimize kültürümüze yaraşır şekilde oradaki mağdur ve mazlum insanları korumak ve kurtarmak için gerçekten elimizden geleni gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz. Bu mücadelede Ali Emre de orada büyük kahramanlıkla ve fedakârlıkla bu mücadeleyi sürdürürken Şehadet mertebesine ulaştı. Bir kez daha kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugüne kadar hiçbir Şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız” dedi.





  
41 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi54
Bugün Toplam105
Toplam Ziyaret15646
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat