Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Hurda Parçaları ile Tam 400 Kilo Ağırlığında ‘Deniz Kızı’ Heykeli Yaptı

Reyhanlı’da, mozaik ve hurda sanatçısı Mervan Altınorak, oto ve motosiklet hurda parçaları ile tam 400 kilogram ağırlığında ‘Deniz Kızı’ heykeli yaptı.

Reyhanlı’da yaşayan mozaik ve hurda sanatçısı Altınorak, hurdacılardan topladığı bilye, yay, buji, dişli gibi oto ve motosiklet yedek parçaları ile tam 400 kilo ağırlığında, 3 metre eninde ve 2 metre yüksekliğinde ‘Deniz Kızı’ heykeli yaparak çalışmalarına bir yenisini ekledi.

“SIFIR ATIK PROJESİNİ DESTEKLİYOR”

Altınorak, üç yıldan bu yana hurda parçalarından yaptığı heykellerine bir yenisini daha ekledi. At, geyik, flamingo, tavus kuşu, el, insan figürü, küçük hayvan heykelcikleri yaptığını anlatan Altınorak, amacının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünü yaptığı sıfır atık projesini desteklemek olduğunu söyleyerek, “Bu nedenle çeşitli yerlerden topladığım hurda parçaları ile heykeller yaparak sıfır atık projesine destek verdim. Ben bu sanatsal çalışmayı yaptım, herkes yapabilir, herkesin sıfır atık projesini desteklemesini arzu ediyorum. Çalışmalarım devam edecek” dedi.

Deniz kızı heykelini 2 ayda tamamlandığını belirten Altınorak, çalışmasında aralarında yay, buji, bilye, dişli gibi oto ve motosiklet yedek parçaları kullandığını söyledi.

“KARATAŞ BELEDİYESİ SAHİLDE SERGİLEYECEK”

Altınorak, deniz kızı heykelinin Adana Karataş Belediyesi tarafından istendiğini, heykelin sıfır atık projesine destek amaçlı sahilde sergileneceğini de belirtti.

  
49 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi214
Bugün Toplam260
Toplam Ziyaret15801
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat