Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



BELEDİYE MAHMUT EKMEN CADDESİNİ ASFALTLAMAYA BAŞLADI

Reyhanlı Belediyesi alt yapısı tamamlanan Bahçelievler mahallesi Mahmut Ekmen Caddesinde (Çarşamba Pazarı) Asfalt serim çalışmalarına başladı.

Burada çalışanlara kolaylıklar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Bahçelievler Mahallesi Mahmut Ekmen Caddesinde (Çarşamba Pazarı) Asfalt serim çalışmalarına başladıklarını söyledi.

“Tek derdimiz var o da bu millete hizmet etmek” diyen Başkan Mehmet Hacıoğlu, söz verdikleri caddeyi asfaltlama çalışmasını en kısa zamanda tamamlama aşamasına getireceklerini kaydetti. Yolun bölge halkı için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Hacıoğlu, “Vatandaşlarımızın derdine derman olup, taleplerini en kısa zamanda yerine getirmek için gece gündüz gayret etmeye devam ediyoruz. Daha güvenli ve konforlu bir hale gelen yolumuzu hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Reyhanlı Belediyesi duyuru yayımladı. Duyuruda şu ifadeler kullanıldı; “Reyhanlı Belediyesi olarak Asfalt dökümüne başladığımız Bahçelievler mahallesi (Çarşamba Pazarı) yolunun Asfalt kuruyana kadar yolun deforme olmaması açısından vatandaşlarımızın Araç ile geçmemeleri önemle duyurulur” denildi.





  
41 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi34
Bugün Toplam85
Toplam Ziyaret15626
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat