Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



REYHANLI AK PARTİDE BAŞKAN YENİDEN MEHMET YUMUŞAK

AK Parti Reyhanlı Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek adayla gerçekleştirilen kongrede, Mehmet Yumuşak yeniden İlçe Başkanı olarak seçildi.

AK Parti Reyhanlı 7. Olağan İlçe Kongresi geniş katılımla gerçekleştirildi. Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına azami dikkat edilerek yapılan kongrede davetliler kongre alanına ateş ölçümleri yapılarak alındı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve Milletvekilleri günün anlam önemini belirten konuşmalarda İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Yumuşak ve yönetinimine başarı dileklerinde bulundular.

AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Yumuşak katılımcılara hitaben yağtığı konuşmasında; “Sayın Vekillerim, Sayın Başkanlarım, kıymetli Delegeler AK Parti Reyhanlı 7. Olağan İlçe Kongresine hoş geldiniz. Hepinizi, selamların en güzeli olan Allah’ın selamı ile selamlıyorum: Esselamü aleyküm.

“Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sloganı ile yola çıkan ve 18 yıllık iktidarı boyunca milletle ve gönüllerle beraber yürüyen bir kutlu davanın Reyhanlı’daki temsilcisi olduğumuz için Allah’a ne kadar hamd etsek azdır.“Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanımızı susturamayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz” diyen bir lider ile aynı safta bulunduğumuz için Allah’a ne kadar hamdetsek azdır.

Çünkü AK Parti milletin adıdır, Recep Tayyip Erdoğan ise milletimizin yıllarca beklediği, yolunda dualar ettiği liderin adıdır.

Kıymetli Misafirler, 2002’deki genel seçimlerden bugüne kadar Reyhanlı birinciliği AK Pardtiden başkasına devretmemiştir. Reyhanlı’nın duası, muradı, talebi ve sevdası AK Partidir. İlçe Teşkilatı olarak bize düşen görev bu muhabbeti artırarak sürdürmek, insanlarımızın gönüllerine girmeye devam etmektir. Bundan önce nasıl yaptıysak bundan sonrada aynısını yapacağız. Yorulmadan, bıkmadan, sıkılmadan kapı kapı dolaşmaya, insanımızın sorunlarına çare bulmaya, kutlu davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Bunları yaparken temel şiarımız aşkla çalışmak olacak. Cumhurbaşkanımızın sürekli dillendirdiği gibi “AŞK İLE ÇALIŞAN YORULMAK BİLMEZ”

Kıymetli Misafirler, değerli delegeler AK Parti onun veya bunun değil Milletin partisidir. AK Parti sadece milletimizin emrinde ve hizmetindedir. AK Parti kutuplaşmanın değil birlikteliğin; düşmanlığın değil helalleşmenin, kapalı kapılar ardında kalmanın değil meydanda vatandaşla birlikte olmanın adıdır. Bizde bu kongre ile gönüller kazanmaya devam edeceğimize, ayrım yapmaksızın insanımıza hizmet edeceğimize, kutlu davamızı usanmadan anlatacağımıza ve sürekli koşturacağımıza TEKRAR TEKRAR söz veriyoruz.

İlçe teşkilat binamız milletimizin evidir. Teşkilat binamızı sürekli insanımıza açık tutacak olmakla beraber, parti binasına hapsolup da kalmayacağız. Bundan önce yaptığımız gibi yine dışarıda, pazarda, çarşıda, okulda, tarlada velhasıl hayatın devam ettiği, insanımızın olduğu her yerde olmaya devam edeceğimiz, her zaman duamız şu olmuştur: Allahım bizi insanımızdan uzak tutma!Zira Efendimiz aleyhi salatu vesselam bir hadisinde, “Sizin en faydalı olanınız insanlara hizmet edeninizdir” demiştir. Allah bizi bu hadisten nasiplenenlerden eylesin.

Kıymetli Misafirler, değerli delegeler Koronavirüs nedeniyle ve aldığımız tedbirler neticesinde kongremize katılamayan binlerce gönüllümüze, AK sevdalılara, kısaca bütün Reyhanlı’ya huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Allah eksikliklerini hissettirmesin. Allah bizi onlara karşı mahçup etmesin. Bu duygu ve düşüncelerle, Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepinize en derin muhabbetle saygılarımı sunuyorum dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Çankırı Milletvekili Hatay İl koordinatörü Salim Çivitcioğlu ve AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman, Sabahat Gürsoy Çelik, Hacı Bayram Türkoğlu ve AK Partili İlçe Belediye Başkanları başta olmak üzere AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililer katıldı.

Reyhanlı AK Partide gerçekleşen kongrede Yeniden İlçe Başkalığına getirilen Mehmet Yumuşak’ın Yönetim Listesi şu isimlerden oluştu.
1. ABDO ARSLAN ,
2. ABDO MERCİMEK
3. ABDULGAFUR HOROZ,
4. ABDULKADİR YELLİZ,
5. AHMET YAPICI,
6. AHMET YILDIZ,
7. AHMET YÖRÜK,
8. ALİ ZAROĞLU,
9. FATİH KARAAHMETLİ,
10. HALİT AŞAN,
11. HALİT ALTINÖZ,
12. HASAN METİN,
13. HASAN YUMUŞAK,
14. HATİCE KÜBRA KARADENİZ,
15. HÜSEYİN DÖNMEZ,
16. HÜSEYİN DOLĞUN,
17. HÜSEYİN AKAN,
18. HÜSEYİN ÇAM,
19. MAHMUT KESER,
20. MEHMET DİLİM,
21. MURAT BİNGÖL,
22. MUSTAFA CÜNEDİOĞLU,
23. MUSTAFA MEŞFUZ,
24. SAMİ DEMİR,
25. RECEP ERDEM,
26. SUPHİ EMİNOĞLU,
27. TEVFİK ŞANVERDİ,
28. YUSUF AKYOL, 29.
YUSUF VURAL’dan oluştu.









  
45 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi64
Bugün Toplam115
Toplam Ziyaret15656
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat