Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Reyhanlı Belediyesi Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

Reyhanlı Belediyesi’nin sosyal tesislerinin açılışı büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi.

AK Parti Hatay İl Koordinatörü ve Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Hatay AK Parti Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, AK Parti İlçe Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Reyhanlı Belediyesi meclis üyelerinin katılımlarıyla Reyhanlı Belediye Göl Sosyal Tesislerinin (Restorant, Kafeterya, Otel) açılışı gerçekleştirildi.

Reyhanlı halkına hizmet etmekten mutluluk duyduğunu kaydeden Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, her daim hizmetlerinin süreceğini Reyhanlı için daha çok çalışacaklarını ifade etti.

Hacıoğlu; “Böyle güzel bir tesisi İlçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hem İlçemizdeki vatandaşlarımızı hemde ilçe dışından gelecek olan misafirlerimizi tesisimizde en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu güzel tesisin ilçemize kazandırılmasında emekleri olan herkese teşekkür ediyoruz. Reyhanlı Belediyesi Göl Sosyal Tesisinin İlçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum ifadelerini kullandı.

Kurdale kesiminin ardından Sosyal tesisleri gezen misafirlere Reyhanlı Belediyesi tarafından yemek ikramında bulunuldu. Yemek esnasında masaları tek tek dolaşarak misafirleri ile ilgilenen Hacıoğlu, örnek ev sahipliği örneği sergiledi.

Ayrıca yemekte Reyhanlı’nın meşhur Tuzda Tavuğu AK Parti Hatay İl Koordinatörü ve Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu ve Sabahat Özgürsoy Çelik tarafından tuzu kırılarak misafirlere ikram edildi.













  
46 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi119
Bugün Toplam169
Toplam Ziyaret15710
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat