Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



BAŞKAN SAVAŞ; ”KİŞİSEL VE EVRENSEL KURALLARA MUTLAKA DİKKAT EDELİM”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, birçok mezhep ve etnik unsurun beraber yaşaması Hatay’ın en büyük zenginliği olduğunu belirterek, “Buradaki hep birlikte yaşama ve kucaklaşma kültürü tüm dünyaya örnek olacak” dedi.

9 yıldır savaşın gölgesinde kalmış bir şehiriz diyen Başkan Savaş, “Bizim insanlarımız gerçekten çok kanaatkâr ve vatansever. Şehrine büyük bir şevkle sarılan çok renki bir tablomuz var. Birçok mezhep ve etnik unsurun beraber yaşaması Hatay’ın en büyük zenginliği. Buradaki hep birlikte yaşama ve kucaklaşma kültürü tüm dünyaya örnek olacak” dedi.

“TEDBİRLERİMİZİ ALIP ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETTİK”

Koronavirüs döneminde Sayın Valimizden destek istedik. Orada çalışan işçilerimiz ve şirket zamanı geldiğinde 24 saat çalıştı. Sıkıntı olduğunda onları izole ettik. Şuanda Antakya ve Defne üzerindeki alanımız % 70 civarında, İskenderun mevkiinde bulunan alanda %75 bitmiş durumda. Koronavirüs sürecinden etkilensek bile tedbirlerimizi alıp çalışmalarımıza devam ettik.

BÖYLE BİR ŞEHRE HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN İBADETTİR”

Üç dönemdir Hatay’da belediye başkanıyım. Hatay’ın gülümsemesini ve mutlu olmasını istiyoruz. Samandağ’dan Erzin’e, Hassa’dan Yayladağı’na kadar insanlarımızı bir ve bütün görmek istiyoruz. Ortadoğu’da bu kadar kaos oldu ve Suriye’den 500 bin civarında misafirimiz geldi. Ama Hatay halkı çok dingin ve birbirine sarılarak durdu. Böyle bir şehre hizmet etmek bizim için ibadettir.

“DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Bu hastalık ile isteseniz de istemeseniz de karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Ne kadar önlem alsanız da o önlemler yetersiz kalabiliyor. Evrensel kurallar ve kişisel hijyenimize de çok dikkat etmemiz lazım. Dünya Sağlık Örgütü ve Pandemi Kurullarının aldıkları kararlara dikkat etmek gerekiyor. Her 4 kişiden bir tanesinde semptom görünebiliyor. Semptom görünme-yen insanlar bunu çok rahat yayabiliyor. Belediye olarak dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyoruz.

“45 BİN VATANDAŞIMIZA GIDA YARDIMINDA BULUNDUK”

65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar için ekonomik destek verdik. 17 bin kişiye kendi hayati fonsksiyonlarını devam edebilecek şekilde gıda ve temel ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla kartlar verdik. 45 bin vatandaşımıza gıda yardımında bulunduk. Valiliğimizin belirli kurumlarla yapmış olduğu desteklere katkılar sağladık. 15 İlçemizde bulunan sosyal marketlerimizden ihtiyaç sahibi vatandaşlar faydalanabiliyorlar.

“KİŞİSEL VE EVRENSEL KURALLARA MUTLAKA DİKKAT EDELİM”

Bizde çok vaka yok ama bizim komşularımızda biraz fazla var. Ticari ilişkilerden ve gidip gelmelerden dolayı biraz bize de vaka bulaşıyor ama 450 civarında vaka sayısı var. Biz izolasyon şartlarımıza uyalım. Maske taksınlar ama ellerini sık sık yıkasınlar ve sosyal mesafeye dikkat etsinler. Bunlar maske takmaktan çok daha fazla önemli. Kişisel ve evrensel kurallara mutlaka dikkat edelim.

“HATAYSPOR BU ZAMANA ÇOK ÇABALAYARAK GELDİ”

Biz insanlarımızı 8 buçuk 9 yıllık süre içerisinde mutlu etmek istedik. Hatayspor dışında birçok amatör kulüplere destek oluyoruz. 11 buçuk yıldır Hatayspor’a destek veriyorum. 4 buçuk yıl önce Hatayspor’un çok borcu vardı. Yeni bir yönetim oluşturduk. Çok şükür dört buçuk yıl önce ligde tutunduk. Hatayspor bu zamana çok çabalayarak geldi. Ekonomik şartlarımız çok iyi olmamasına rağmen tutumlu bir durum sergiledik. Hatayspor bu sene çok güzel futbol oynayacak. Hatayspor’a gönül verenler Hatayspor maçına giderken ve maçı seyrederken başı dik seyredecek” dedi.

  
42 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam62
Toplam Ziyaret15603
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat