Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



HACIOĞLU'NDAN REYHANLI'YA DOĞALGAZ MÜJDESİ

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, vatandaşların yıllardır özlemle beklediği doalgaz ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, kazı, hat döşeme çalışmalarına 2020 yılı içerisinde başlanacağını söyledi.

 Yapılan yazılı açıklamada, Aksa doğalgaz Çukurova Dağıtım A.Ş.'nin müdürleri ile yaptıpı toplantının ardından, “İlçemizde vatandaşların yıllardır özlemle beklediği doğalgaz, kazı ve hat döşeme çalışmalarına 2020 yılının içinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan (EPDK) alınacak lisansın ardından ilk kazı çalışmasına başlanacak” dedi.

 İlçede doğal gaz yapımını üstlenen Aksa Doğal Gaz Çukurova Dağıtım A.Ş, EPDK 'dan Her İlçe için alınması gereken, İlçe içinde başvurusu yapılan Doğal Gaz Lisansının çıkarılmasının akabinde 2020 yılı ikinci yarısında İlçede kazı çalışmalarına başlanmasının  beklendiğini söyleyen Hacıoğlu, Aksa Doğal Gaz Çukurova A.Ş tarafından ilçenin elektrik, su şebekeleri ve güncel imar planı ile ilgili bilgi verileri araştırmasının devam ettiğini belirten yetkililer araştırmaların neticesinde eksik görülebilecek hususların giderilmesi  sonrası  yüklenici firmanın 2020 yılı sonu ilk doğalgaz akışının ilçemizde gerçekleşebileceğini ifade etti.

  Hacıoğlu şöyle dedi;

“Aksa Doğalgaz Çukurova Dağıtım A.Ş firma yetkililerinin Reyhanlı için yapılacak olan Doğalgaz başvurularının da olumlu yönde yüksek olması beklenmektedir. Abone sayısının tahmin edilenden fazla olması doğalgazın ilçemize daha hızlı gelmesinde önemli rol oynayacağını belirten yetkililer sürenin bu zaman dilimine kadar uzamasının ihale ve gereken prosüdürlerin yerine getiriliyor olmasından dolayı kaynaklandığını belirttiler. Gerekli alt yapının oluşması ve çıkarılacak olan lisansın ardından yüklenici firmanın doğalgaz boru hattının döşenmesi için kazı çalışmalarına başlanacak olan ilçemizde, Reyhanlı'nın doğal gaza kavuşması için uzun bir süredir uğraş veriyoruz.

 Reyhanlı Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Halkımızın menfaatleri doğrultusunda doğalgaz yapımını üstlenen firmanın bizden talep ettiği her türlü desteği  verileceğiz. Vatandaşlarımızın ileriki kış mevsimlerinde evlerinde aileleriyle sıcak bir ortamda vakit geçirmelerini arzu ediyoruz, bu doğrultuda tüm çalışmalarımızı eksiksiz yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, hemşerilerimize bu konuda bir sözümüz vardı. İnşallah en kısa zamanda bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşarız.

  Bu hizmetin memleketimize kazındırılmasını sağlayan öncelikle Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize ve Hatay milletvekillerine hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Memleketimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."





  
44 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi103
Bugün Toplam152
Toplam Ziyaret15693
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat