Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



REYHANLI’DAN ELAZIĞA 2 YARDIM TIRI GÖNDERİLDİ

Elazığ Sivrice’de meydana gelen deprem dolayısıyla mağdur olan vatandaşlar için Reyhanlı Belediyesi öncülüğünde toplanan ihtiyaç malzemeleri dualar eşliğinde gönderildi.

Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu önderliğinde, belediye hizmet binası önünde konuşlanan yardım TIR’ına vatandaşların yoğun ilgisi oldu. Vatandaşlar imkanları ölçüsünde getirdikleri acil ihtiyaç malzemelerini yardım tırına teslim etti.

TIR’ın hareketinden önce konuşan Belediye Başkanı Hacıoğlu, Reyhanlı’lı vatandaş-ların ensarlık görevini bir kez daha hakkıyla yerine getirdiklerini söyledi. Memleketimin güzel insanları her zaman olduğu gibi yine mağdur olan kardeşleri için yardıma koştu ve belediye binamız önünde açmış olduğumuz yardım çadırımıza yardımlarını teslim etti” Reyhanlı’lı vatandaşlarımıza bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum, Ayrıca yardım organizasyonunda yer alan,emeği geçen tüm Reyhanlı’lı kardeşlerimizden Allah razı olsun dedi.

Elazığ depreminden etkilenen vatandaşların acılarına ortak olduklarını belirten Hacıoğlu, “Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize bağ sağlığı diliyorum.

Ayrıca yaralı olan vatandaşlarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından yardım tırı dualar eşliğinde Elazığ’a hareket etti. Gönderilen Yardım TIR’larında Battaniye, Yorgan, Sünger Yatak, Soba, Çarşaf, Mont, Kaban, Çocuk Bezi ve Gıda maddelerinden oluştu.





















  
45 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi236
Bugün Toplam440
Toplam Ziyaret15981
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat