Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Reyhanlı´nın Göç Ana Planı Sunumu

Belediyelerin göç karşısında yaşadıkları kentsel sorunları Ele Alan Yerel Yönetimde Dayanıklılık (RESLOG) Projesi Kapsamında hazırlanan, Reyhanlı´nın Göç Ana Planı sunumu, Reyhanlı Belediyesi Toplantı Salonunda Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu´nun da katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya, Reslog Türkiye Kilit Uzmanı Sezin Üskent, Reslog Türkiye Çukurova Bölgesi Yerel Yönetimler Danışmanı M. Alim Çopuroğlu, Çukurova Belediyeler Birliği Kurum Müdürü Demet Avşar, Reyhanlı´nın Göç Ana Planı hazırlığını yürüten Reyhanlı Belediyesi planlama ekibi Strateji Geliştirme Müdürü Necip Porsnok, Muhtarlık İşleri Müdürü İbrahim Haraç, Mali Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahsuvar ve belediyenin birim müdürleri katıldı.

Reslog projesi kapsamında hazırlanan Reyhanlı´nın Göç Ana Planı, Reyhanlı Belediyesi Planlama Ekibi Strateji Geliştirme Müdürü Necip Porsnok, Muhtarlık İşleri Müdürü İbrahim Haraç ve Mali Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahsuvar tarafından, Yerel Yönetiminde Rezilyans Projesi (RESLOG) koordinatörlerine ve Belediye üst yönetimine sunuldu.

Toplantının ardından yapılan çalıştayda belediyenin birim müdürleri, Stk temsilcileri, Muhtarlar, Proje Uzmanı Dicle Doğancıoğlu ve ilgili uzman personeli planlama ekibiyle bir araya gelerek, GAP odak alanlarında tanımlanan hizmetler arasından 2020 yılı için bir önceliklendirme çalışması yapılarak toplantı tamamlandı.

Türkiye Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği, Çukurova Belediyeler Birliği, İsveç Yerel Yönetimler ve Bölgeler Birliği işbirliğinde yürütülen ´Yerel Yönetimlerde Rezilyans Değerlendirme Projesi (RESLOG-Türkiye) kapsa-mında hazırlanan, “Reyhanlı Göç Ana Planı” (GAP) netice-sinde Stratejiler ve Projeler oluşturmak adına yapılan çalıştay ile ilgili görüşmeler, Söz konusu Strateji Geliştirme ve Projelerle ilgili çalıştay Reyhanlı Belediyesinde gerçekleştirilen sunumla yapıldı.

Çukurova Belediyeler Birliğinin projenin uygulayıcı ortağı olduğu ve bölgemizdeki uygulamalara liderlik ettiği RESLOG Türkiye Projesi, Pilot bölgemizden Adana Büyükşehir, Hatay Büyükşehir, Reyhanlı, Mezitli, Sarıçam ve Seyhan Belediyeleri ile yürütülüyor.

RESLOG PROJESİ NEDİR?

2018 yılında hayata geçirilen “Yerel Yönetimde Rezilyans Projesi” (RESLOG), Suriye krizinden ciddi boyutlarda etkilenen İsveç, Türkiye ve Lübnan´da faaliyet gösteriyor. Yerel Yönetimde Rezilyans Projesi (RESLOG), Türkiye´deki yerel yönetim sistemlerinin göç karşısında rezilyansını güçlendirmek üzere kapasitelerini artırmaya katkı sağlıyor. Proje, İsveç Yerel Yönetimler ve Bölgeler Birliği´nin (SKL) Uluslararası projeler kuruluşu SKL İnternational tarafından ve Türkiye Belediyeler Birliği, Çukurova Belediyeler Birliği ile Marmara Belediyeler Birliği ortaklığıyla yürütülüyor.




  
45 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi25
Bugün Toplam76
Toplam Ziyaret15617
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat