Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



BAŞKAN SAVAŞ"HATAY TAKIMI İLE GURUR DUYACAK"
Hatayspor’un onursal Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, tüm Hatay’ın gurur duyacağı bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, “En iyi transferleri yaparak, bütün Hatay’ın gurur duyacağı bir takım yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatayspor’un Onursal başkanı Lütfü Savaş, en iyi transferleri yaparak Hatay’un gurur duyacağı bir takım yapmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı ile birlikte Kırıkhan’da düzenlediği basın toplantısında konuşan Başkan Savaş, “Hatayspor ile ilgili herkesin kafasında şu soru işareti var. Oda Hatayspor süper ligde asansöre biner mi? Ama unutulan şu var. Hatayspor buraya kadar asansörle gelmedi. Şu anda da gelinen noktada daha ileriye nasıl gider, arkadaşlarımızla onun hesabını yapıyoruz.” dedi.

HATAYSPOR SEMPATİ ŞAMPİYONU

Alt yapısıyla üst yapısıyla Hatay’a yakışır bir Hatayspor kulübü olmak istediklerini belirten Savaş, “Bu aşamaya gelene kadar geçtiğimiz yıllarda, ne Federasyonla, ne hakem camiasıyla, ne spor camiasıyla, nede basınla bir problem yaşamadık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Çünkü Hatayspor şu anda Türkiye 1. Liginin şampiyonu hemde sempati şampiyonu. Çünkü hiçbir şaibeye bulaşmadan, kimseyle itişip kakışmadan buraya kadar geldik. Bundan sonraki sürece de arkadaşlarımızla böyle götüreceğiz.”

TARAFTARLARIMIZIN HEYECANINI ANLIYORUZ

“Transfer konusunda taraftarlarımızın heyecanını anlıyoruz. Bu konuda çok heyecanlılar. Şunu bilsinler ki bütün arkadaşlarımızla birlikte istişare içerisindeyiz ve futbolcu arayışlarımız sürüyor. En iyi transferleri yapmaya çalışıyoruz. Biz bütün Hatay’ın gurur duyacağı bir takım yapmaya çalışıyoruz. Yani başımız dik, göğsümüz kabararak seyredeceğimiz bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Sporda tabi ki tüm sonuçlar vardır. Ama biz daha çok sporun 3 puanla biten sonucuyla ilgilenmek istiyoruz. Onun için 3 puanlı sonuç alabileceğimiz bir takım yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

TAKIMA SAHİP ÇIKALIM

Hatayspor olarak buralara kolay gelmediklerini, geldikleri yerde de zirvede kalmanın çok zor olduğunu belirten Başkan Savaş, “Çünkü zirvede rüzgar çok dana süratli eser. Bunun farkındayız. Ama biz arkadaşlarla birlikte bu rüzgara dayanacak gücümüz var. Tabi taraftarlarımızın da buna inanması lazım ve ellerinden geldiği kadar takımlarına destek olması lazım. Biz bu sene güzel şeyler olacağına inanıyoruz. Bundan sonraki dönemde de, taraftarlarımızla birlik beraberlik içerisinde bu takıma sahip çıkalım diyorum.” diye konuştu.

VARDI: HATAYSPOR TARİH YAZDI

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı’da Hatayspor’un son üç sezonda tarih yazdığını ve sonunda da şampiyon olarak süper ligde çıktığını belirterek, “Tarih yazan insanlarımızın başında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız sayın Lütfü Savaş geliyor. Sayın valimiz, yöneticilerimiz, gazetecilerimiz, Hatay halkı şampiyonluğa inandı ve şampiyon olarak süper lige çıktık. Hatayspor şimdi Türkiye’nin gündeminde. Dolayısı ile 53 yıl sonra gelen bu başarıyı Hatay olarak sindirmeye çalışıyoruz. Ama pandemi den dolayı istediğimiz mutluluğu da çok fazla yaşayamadık” dedi.

YÜREĞİ İLE OYNAYAN BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ

Özellikle transferlerle ilgili bütün Hatay’ın mutlu haberler beklediğini bildiklerini belirten Vardı, “Bu süreçte, sportif direktörümüzle, hocamızla, transfer komitemizle çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Şu ana kadar Aaron Boupendza, Ruben Ribeiro ve Pablo Santos’u renklerimize bağladık. Şu anda iki tane kaleci, bir orta saha, 3 forvet, 1 stoper ve bir sol bekle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu isimlerin büyük bir bölümünde görüşmeler olumlu gidiyor. İnşallah bunların içinden Hatay’a en fazla yararlı olacak isimleri renklerimize bağlayacağız. Toplamda 8-10 transfer yaparak transfer defterini şimdilik kapatacağız. Takımımızın çatısını koruduk. Yeni transferlerimiz ve mevcut futbolcularımızla yüreği ile oynayan bir kadro oluşturacağımızın garantisini verebiliriz.”

TÜRKİYENİN BORÇSUZ KULÜPLERİ ARASINDAYIZ

Şu anda Türkiye’nin borçsuz kulüplerinden biri olduklarının da altını çizen Vardı, “Kulübün gelirleri borçtan dolayı hacizli olduğu için federasyondan tek kuruş gelirimiz yoktu. Onursal başkanımız sayın Lütfü Savaş’ın girişimleri ile işin bu yönünü de çözdük. Artık kulübümüzün federasyondan geliri olacak. Şu anda Türkiye’nin en borçsuz kulüpleri arasındayız. Bu yüzden şöhretli futbolcu istemiyoruz. Çünkü burada özne Hatayspor’dur. Gelecek futbolcu Hatay’da şöhret yapar. Bugüne kadar maceraya girmedik, borç yapmadık ve başarılı olduk. Onun için herkes müsterih olsun, Hatayspor emin ellerde.”

TESİSLERİMİZ 1 NUMARA OLACAK

“Tesisleşme konusunda da 42 dönümlük bir araziye yapılacak olan tesisimiz ile bu sorunu çözeceğiz. Kısa bir süre sonra yapımına başlanacak olan tesisimiz Ajax modeline uygun olacak. Hem genç takımdaki oyuncularımızın, hemde A takımındaki oyuncularımızın birlikte yemek yiyecekleri, aynı salonları kullanacakları, aynı havayı soluyacakları bir tesis yapacağız. Yani Hatayspor olarak bundan sonra alt yapıya ciddi anlamda önem vereceğiz. Hatayspor 2-3 sene sonra alt yapısı ile anılacak. Tesislerimizde 4 tane sahamız olacak. Bunlardan iki tanesi alt yapıya, iki tanesi de A takıma ait olacak. Türkiye de ciddi manada ses getirecek bir tesis yapıyoruz.” diye konuştu.









  
40 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi221
Bugün Toplam268
Toplam Ziyaret15809
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat