Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



REYHANLI’DA MUHTARLARLA TOPLANTI YAPILDI

Reyhanlı’da Kaymakam Ali Candan Başkanlığında Muhtarlar Toplantısı yapıldı. Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, Kaymakam Ali Candan başkanlığında saat 10.00’da kurum amirleri ve muhtarların katılımıyla “Muhtarlar Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıya; Kaymakam Ali Candan, Belediye Başkan V. Murat Zaroğlu, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdür Vekili, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü koordinesinde, Psikolog Bülent Mahanoğlu tarafından “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Erken Yaşta Zorla Evlilikle Mücadele” ile ilgili bilgilendirme sunumun ardından, koronavirüs tedbirleri kapsamında mahalle denetim ekiplerinin İSDEM ve FİTAS sistemleri kullanımı ile ilgili bilgilendirme sunumu ile ekiplerin çalışması sırasında, muhtarların yapması gerekenler anlatıldı.

Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü organizesinde Ferhanoğlu Grubu personelinin “Atık Üretimi ve Geri Dönüşümü’’ ile ilgili bilgilendirme sunumuyla devam etti.

İlçe Sağlık Müdürü Hakan Yavuz’un Pandemi süreci ilgili gelinen son nokta, alınması gereken tedbirler ile katılımcıların sorularını cevaplandırmasıyla sürdü.

İlçede yürütülen salgınla mücadele çalışmalarının ele alındığı toplantıda, Kaymakam Candan yaptığı değerlendirmede; Halka daha iyi hizmet verebilmek, İlçenin Pandemi süreci ile ilgili sorunları ve ihtiyaçları ilk ağızdan dinlemek ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının son günlerde İlçede de artış göstermesi nedeniyle alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme yapmak için toplandıklarını belirterek, Pandemi süreci ile ilgili İlçemizde de tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı ve denetimlerimizi sürdürdüğümüzü, ekiplerimizle İlçemizde salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin ve yayılım hızını kontrol altında tutma açısından, temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması gereken kurallar hakkında tüm katılımcılara bilgilendirme yaparak, uyarıda bulundu.

Devlet ve millet olarak, Covid-19 salgını ile mücadelede başarıya ulaşmak, birlik içerisinde hareket etmemiz gerektiğini, “Muhtar mahallede önderlik yapan kişidir” diyen Candan; Muhtarların vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rolleri olduğunu, bu bağlamda, Covid-19 virüsü ile mücadelede muhtarlarımızın mihenk taşı olduğunu, salgınla mücadelede muhtarlarımıza büyük sorumlulukların düştüğünü, muhtarlarımızın bu dönemde kurum amirlerimiz ile sürekli irtibat halinde olmalarını ve salgınla mücadelede etkin rol almalarını gerektiği ifade etti.

Toplantının son bölümünde muhtarların sorularını ve isteklerini dinleyen Kaymakam Candan, salgınla mücadele kapsamında yapılması gereken ve talep edilen konuların takipçisi olacağını ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.







  
41 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi207
Bugün Toplam253
Toplam Ziyaret15794
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat