Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Burnaz Plajının Açılışı Gerçekleştirildi

Erzin İlçesinde vatandaşların özlemle beklediği, günü birlik hizmet verecek olan “Burnaz Plajı”nın açılışı gerçekleştirildi.

Hatay Valiliği, Erzin Kaymakamlığı, (DOĞAKA) Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ve Erzin Belediyesi ortaklığı ile çalışmaları tamamlanan Burnaz Plajı Tesislerinin açılışı gerçekleştirildi.

Erzin Burnaz Plaj alanında yapılan açılışa; AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, CHP Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir, Suzan Şahin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İlçe Kaymakamı Osman Demir, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.

Hatay milletvekillerinin yaptığı konuşmalardan sonra Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu açılışta yaptığı akonuşmada; “Türkiye’nin ve bölgenin en önemli kumsallarından birine sahip olan Burnaz, 6 km. uzunluk ve eşsiz bir kumsalı ile bir çoğumuzun çocukluğunun en güzel anılarının yaşandığı çok nadide bir yerdir. Bu tesis ile birlikte başta İlçe halkımız olmak üzere çevre İl ve İlçeler insanlarının aileleri ile birlikte güven ve huzur içinde vakit geçirebileceği sosyal bir ortama kavuşmuştur.

Projenin ilk basamağı olan ve inşallah devamının da gelmesini beklediğimiz Hatay Valiliği, Erzin Kaymakamlığı, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ve Belediyemiz işbirliği ve Büyükşehir ve Hatsu’nun da katkıları ile çalışmaları hızla tamamlanarak hizmete giren bu tesisten son derece mutluyuz. Önceki dönemde proje çalışmalarına başlanılan bu hizmetin tamamlanması ve hizmete açılması bize kısmet oldu. Bizler geçiciyiz, kalıcı olan hizmetler ve hizmetleri yapanlardır.

Bu projenin başlangıç aşamasında görevde olan önceki dönem belediye başkanımız sayın Kasım Şimşek’e ve projenin başlamasına destek veren milletvekillerimize, projenin mimarlarından valiliğimize ve Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan’a, Vali yardımcımız Sayın Yusuf İzci’ye, Bu sahillerin temizliğinde büyük çaba sarf eden ve bu tesisin yapılmasında iş makinaları ile katkı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş’a, ayrıca su tesisatı bağlanması noktasında desteğini esirgemeyen HATSU Genel Müdürümüze, projenin mimarlarından olan DOĞAKA genel sekreterine, proje teknik ekibine belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

  
58 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi145
Bugün Toplam194
Toplam Ziyaret15735
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat