Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



YİNE YENİDEN,HAYDİ BİSMİLLAH
YİNE YENİDEN,HAYDİ BİSMİLLAH
MALİYE ANLAŞMAMIZI YENÍLEDÍK.

HER TÜRLÜ FATURA.IRSALÍYE VE TÜM MATBU EVRAK BASIMINA YETKİLİYÍZ

DOSTLARIMIZI BEKLERİZ !

İlke Ofset Matbaası 1998 yılından bu yana Reyhanlı'da anlaşmalı matbaa olarak gerçek usuldeki vergi mükelleflerine ait matbu evrak basımını yapan İlke Ofset Matbaası 2020 yılına ilişkin anlaşmasını yeniledik.

Reyhanlı'da gerçek usuldeki vergi mükelleflerine ait fatura, perakende satış fişi, taşıma ve sevk irsaliyesi gibi resmi evrak basımı İlke Ofset Matbaasında bastırılabilecek.
Gerçek usuldeki vergi mükellefleri anlaşması olmayan matbaalara sipariş vermesi, bu matbaaların ise sipariş kabul edip başka matbaada bastırması tespiti halinde her iki mükellef içinde cezai işlem uygulanıyor. Vergi mükelleflerinin herhangi bir cezai işlemle karşı karşıya kalmaması için anlaşmalı matbaalara sipariş vermesi gerekiyor.
Anlaşmalı matbaaların dışındaki matbaalara resmi belge siparişi vermenin kanunen yasak olduğunu unutmayınız.

Gerçek usuldeki vergi mükelleflerinin ilerde sorun yaşamaması açısından son bir hatırlatma daha yapalım. Anlaşmalı matbaaların dışında evraklarınızı başka yere sipariş vermek bastırmak suç teşkil ediyor. Vergi usul kanunu uyarınca gerçek usuldeki vergi mükellefleri kullandıkları matbu evraklara maliye ile anlaşmalı matbaalara bastırabiliyorlar.

“Ancak bazı maliye anlaşması olmayan matbaalar vergi mükelleflerini kandırarak bizde matbu evrak basımı yapıyoruz diye sipariş aldıkları ve şehir dışında bastırıp getirerek mükellefe teslim ettikleri görülüyor. Bilerek suç işlemeye devam ediyorlar. Bu kanunen yasak bir çalışmadır. Bu yönde geçtiğimiz yıllarda Reyhanlı'da birçok mükellef ceza aldı.

Bizler, maliyeden anlaşma yapabilmek için; Vergi Borcu, Vergi Suçu, Sabıka Kaydı ve bankaya başkanlığın belirlediği miktar olan parayı bankaya yatırarak teminat mektubu almadan anlaşmamız yapılmazken. Bazı matbaalar Anlaşması olmadan hiçbir gayret ve masraf yapmaksızın taşeronluk sayesinde haksız kazanç sağlamaktadır.

Şu konuya özellikle açıklık getirmek istiyorum Reyhanlı'da maliye anlaşmalı matbaalara dışında hiçbir matbaa resmi evrak basımını bir yana bırakın aracılık etme bile kanunen yasaktır.
Özellikle nakliye şirketleri bu şahısların tuzağına düşmekte evraklarını teslim ederek bilmeyerek suç işlemektedirler. Bu şahıslara teslim ettiğiniz şahsi bilgilerinizi içeren belgelerle her türlü naylon ve sahte evrak yapılabilir.

Haksız kazanç elde etmeye çalışan ve Reyhanlı'nın parasını dışarılara kaçırmaya çalışan bu zihniyete en büyük cevabın verilmesinde Reyhanlı'lı vergi mükelleflerinin de yardımcı olacağına inancımız tamdır. Vergi mükelleflerinin matbu evraklarını kanun dışı çalışanlara bastırmayarak hem suça ortak olmamaları hem de Reyhanlı'nın kazanmasına yardımcı olacaklarını biliyoruz.
Reyhanlılı vergi mükellefleri için her türlü baskı Reyhanlı matbaalarında yapılmaktadır. Reyhanlı'nın matbaacılıkta dışa bağımlılığı kalmamıştır.

Reyhanlı da ekonominin gelişmesi için her Reyhanlı'lının bir birine sahip çıkması gerekir. Bugün matbaamızda her türlü matbu evrakların tümü ve dergi broşür basılmaktadır.
Yani kısacası Reyhanlı halkı matbaacılık dalında her türlü ihtiyacını Reyhanlı'da giderebilecek duruma gelmiştir.

Kısacası (Suçluya Yataklık Yapmayın) diyoruz…
  
48 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi238
Bugün Toplam505
Toplam Ziyaret16046
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat