Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



ATT-DER’den, Hatay İl Sağlık Müdürü Hambolat’a Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkanı Abdullah Baltacı ile beraberindekiler Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’ı ziyaret etti.

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’ı ziyaretinde Genel Başkan Baltacı’ya, Genel Başkan Yardımcısı Osman Nuri Kundakçı, Akdeniz Bölge Koordinatörü Eyüp Duran, Hatay İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Hatay İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Süleyman Balakan da eşlik etti.

ATT-DER (Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği) Genel Başkanı Abdullah Baltacı, ülke genelinde ve Hatay’da acil sağlık hizmetleri alanında bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler, ileride gerçekleştirmeyi planladıkları dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Genel Başkan Baltacı, Acil yardım gerektiren durumlarda, hastane öncesi yapılacak ilk müdahalenin hayati önemi ve bu müdahaleyi gerçekleştirecek olan Acil Tıp Teknisyeni, Paramedik ve Paramedik öğrencilerinin mesleki beceri ve eğitimlerine düzenledikleri eğitim faaliyetleri ile katkı sunduklarını ifade etti. Genel Başkan Baltacı, Dernek olarak yürüttükleri sosyal sorumluluk projelerine de dikkat çekerek, “Halka ilk yardım bilinci, Kızılay kan verme etkinlikleri, yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı, çocuklar üşümesin projesi gibi soysal sorumluluk faaliyetlerimiz var. ATT-DER bir meslek derneği olduğu kadar halkımız için duyarlı bir sivil toplum kuruluşudur” dedi.

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat da sınır İli olmak ve bu nedenle yoğun tempo ile çalışan 112 acil personelinin canla başla hizmet ettiğine vurgu yaparak 112 personelinin özverisinden memnuniyetini dile getirdi. İdare olarak çalışanların sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarının altını çizen Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, “Hatay’da Acil Sağlık Hizmetlerinin gelişimi için güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz.

ATT-DER’e yapacağı faaliyetlerde kapımız her zaman açık olacaktır İl Sağlık Müdürlüğümüz olarak gerçekleştirilecek proje faaliyetlerini destekliyorum” diye konuştu.

  
40 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam65
Toplam Ziyaret15606
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat