Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



YAYMAN; “MEDYA 4. GÜÇ”

Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ve Merkez İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyelerine tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Medyanın Yasama, Yürütme ve Yargı organlarının yanında 4. güç olduğunu söyledi.

Cumartesi günü HGC Salonunda gerçekleşen ziyarete Hatay AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Milletvekili Hüseyin Yayman ve Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, HGC Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.

Tebrik ziyaretinde konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, HGC seçimini kazanan Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kuruluna başarılar dilerken şöyle konuştu; “Yeni yönetiminiz hayırlı olsun. Abdullah Bey ve takımını tebrik ediyoruz. Gerçekten Hatay için beraberce çalışmamız lazım. Medya Yasama, Yürütme ve Yargı’nın yanında dördüncü kuvvet. İyi ki medya var; onlar gerçek gazetecilik yaparak bizleri aydınlatıyorlar. Biz AK Parti olarak Hatay’ın sorunlarını çözmek adına İl Başkanımızla birlikte beraberce gayret gösteriyoruz” dedi.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, basın camiası olarak her zaman siyasilerle iletişim halinde çalışılması ve basın mensuplarının sorunlarının iletişim içinde çözülmesi gerektiğini söyledi. Ziyaret katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu

  
39 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi228
Bugün Toplam328
Toplam Ziyaret15869
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat