Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan Hatay Stadyumunda İnceleme

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki heyet çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Hatay’a geldi.

Bakan Kasapoğlu’nun ve beraberindeki heyetin ilk durağı TOKİ tarafından yapımı süren 25 bin kişilik Hatay stadı oldu. Bakan Kasapoğlu ve beraberindekiler statta incelemelerde bulundu.

Bakan Kasapoğlu’nun ziyaret programına, Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay Milletvekilleri Sebahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, Abdülkadir Özel, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Şensöz ve partililer katıldı.

Heyet inşaat çalışmaları süren statla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Bakan Kasapoglu burada yaptığı açıklamasında; “Yeni stadımızın saha, çimlendirme, koltuk ve aydınlatma çalışmalarının da tamamlanacağını söyleyerek yeni sezona yetiştirileceğinin sözünü verdi.





Bakan Kasapoğlu: “AK Partimiz, hiçbir örneği görülmemiş bir surette 18 yıldır güçlü bir şekilde iktidarda”


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Stadyum ziyaretinden sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti’nin 18 yıldır güçlü bir şekilde iktidarda olduğunu belirterek, halkı her alanda hizmetle ve devrimlerle tanıştırdıklarını söyledi. Bir zamanların Devrim arabasına mani olanların bu devrin arabasına mani olamadığını belirten Kasapoğlu, her gün bir adım ileriye gitmenin, taş üzerine taş koymanın ve üretmenin boyunlarının borcu olduğunu ifade etti.

Kasapoğlu konuşmasında, “Birileri gibi sadece ve sadece itiraz etmek, karşı çıkmak değil. Bakıyoruz Cumhuriyet tarihi boyunca sadece istemeyiz biz buna karşıyız deyip bu ülkenin terakkisine, ilerlemesine, kalkınmasına hep taş koymuşlar ama hamdolsun bu aziz millet onlara rağmen inadına terakkiden yana, inadına kalkınmadan yana olmuş ve hamdolsun AK Partimiz hiçbir örneği görülmemiş bir surette 18 yıldır güçlü bir şekilde iktidarda” dedi. Halkı her alanda hizmetle ve devrimlerle tanıştırdıklarını belirten Kasapoğlu, “Hamdolsun geçtiğimiz hafta bir zamanların Devrim arabasına mani olanlar, bu devrin arabasına mani olamadılar” diye konuştu.







  
37 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi173
Bugün Toplam220
Toplam Ziyaret15761
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat