Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Kaymakam Öztürk’ün Muhtarlarla Tanışma Toplantısı

Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ile birlikte Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirdi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen tanışma toplantısında; muhtarların sorunları ile taleplerini de dinleyen Kaymakam Öztürk, sorunların çözümü noktasında ilgili tüm kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini ve koordineli bir şekilde çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Pandemi Sürecine de değinen Kaymakam Öztürk; Vaka seyrinde yaşanan olumsuz gelişmelere dikkat çekti. Salgının yayılımının kontrol altında tutulması adına aşı sırası geldiği halde aşısını yaptıramayan vatandaşlara ulaşılarak hedef nüfusta aşılama oranlarının artırılması gerektiğini, aşı olmaya yönelik talebin arttırılması noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Covid-19 virüsü ile mücadelede muhtarlarımızın mihenk taşı olduğunu, salgınla mücadelede muhtarlarımıza büyük sorumlulukların düştüğünü, muhtarlarımızın bu dönemde idare amirlerimiz ile sürekli irtibat halinde olmalarını ve salgınla mücadelede etkin rol almaları gerektiğini ifade eden Kaymakam Öztürk, İçişleri Bakanlığı talimatıyla düzenli periyotlarla gerçekleştirilen Muhtar Toplantılarının, bilgilendirme ve sorunların çözümü açısından önemli rol oynadığını belirterek, Muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür etti.



  
44 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi225
Bugün Toplam352
Toplam Ziyaret15893
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat