Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Kuveyt Kızılayı, Reyhanlı Eğitim Köyü’nü Ziyaret Etti

Kuveyt Kızılayı yetkilileri, yapım maliyetlerini üstlendikleri, Reyhanlı’daki Eğitim Köyü bünyesindeki 3 villa ve içerisinde yaşayan öğrencileri ziyaret etti.

Reyhanlı’da İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH), İnsani Yardım Vakfı tarafından kurulan Reyhanlı Eğitim Köyünde 3 villanın yapımını üstlenen Kuveyt Kızılayı yetkilileri, destek sağladıkları villaları ve içerisinde yaşayan öğrencileri ziyaret etti.

Ziyaret nedeniyle düzenlenen etkinliğe Kuveyt Kızılayı yetkilisi Nabeel Alhafez ile beraberindeki heyete İHH Suriye Çalışmaları Koordinatörü Zeki Tahiroğlu ve Reyhanlı Eğitim Köyü Koordinatörü Hamza Dinçer eşlik etti.

Reyhanlı Eğitim Köyü’nde yaşayan bir öğrencinin Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İHH Suriye Çalışmaları Koordinatörü Zeki Tahiroğlu, Suriyeli savaş mağduru çocukların geleceğe umutla bakan bireyler olarak yetiştirilmesi için çalışmaya gayret ettiklerini söyledi.

Eğitim Köyü’ne destekleri nedeniyle kurum yetkililerine teşekkür eden Tahiroğlu, tesis içerisindeki öğrencilere dünyada eşine az rastlanacak şekilde önemli bir yaşam ortamı sağlandığını sözlerine ekledi. Kuveyt Kızılayı sponsorluğunda Reyhanlı Eğitim Köyü bünyesinde inşa edilen villa tipi 3 evin her birinde 18 olmak üzere 54 Suriyeli öğrenci yaşıyor.

Reyhanlı Eğitim Köyünün idaresi ve eğitim çalışmaları Yetim Vakfı tarafından yürütülüyor. Etkinlikte ayrıca İHH ve Kuveyt Kızılayı yetkilileri karşılıklı plaket verdiler.

  
44 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi94
Bugün Toplam143
Toplam Ziyaret15684
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat