Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Milletvekili Şanverdi, Altınözü ve Cilvegözü Oto Yolu ile Amanos Tüneli’nin Yapılmasını İstedi

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, TBMM kürsüsünden yaptığı konuşmada, Antakya-Altınözü duble yolunun bir an önce bitirilmesini, Belen-Cilvegözü Gümrük Kapısı arasındaki oto yolun ihalesinin yapılmasını istedi.

Şanverdi ayrıca Amanos Tünelinin yapımının da bir an önce başlatılmasını istedi. TBMM’deki bütçe görüşmelerinde söz aldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının bütçe görüşmelerinde kürsüye gelen AK Parti Hatay Milletvekili Şanverdi, Hatay için büyük önem taşıyan projelerden söz etti. Şanverdi, 20 km olan, ihalesi yapılmış Antakya-Altınözü duble yolu biran önce bitirilmesini, Amanos Tüneli Projesinin de biran önce başlatılmasını ve Belen-Cilvegözü Gümrük Kapısı arasındaki otoyol ihalesinin de yapılmasını istedi. Ayrıca, Toprakkale-İskenderun duble yolunun BSK asfalt yapılmasını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cavid Turhan’dan istedi.

Şanverdi, 2020 yılı TBMM Bütçe görüşmelerinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bütçesi üzerine yaptığı konuşmada şöyle dedi; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının hizmetleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da durmadan devam etmektedir. İşte en son Antakya-Hassa-İslahiye duble yolu asfalt çalışması tamamlanarak hizmete açılmıştır. Antakya-Yayladağı duble yolu çalışması tamamlanmak üzeredir. Reyhanlı- Kırıkhan duble yolu ve Antakya -Reyhanlı-Cilvegözü duble yolu BSK asfalt çalışmaları da şu anda devam etmektedir. Arsuz-Samandağı yolu da inşallah 2020 yılı içerisinde bitirilecektir. Bu vesileyle ilimize yapılan çalışmalarından dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum.

Hatay’ın çılgın projesi olan Amanos Tüneli projesinin tamamlandığını biliyorum. Bu projenin inşaatına bir an önce başlanmasının dört gözle bekliyoruz. Belen-Cilvegözü arası otoyol ihalesinin yapılmasını, Toprakkale-İskenderun duble yolunun BSK asfalt yapılmasını, ayrıca Hatay’ımız için büyük önem arz eden 20 km olan, ihalesi yapılmış Antakya-Altınözü duble yolunun biran önce bitirilmesini Sayın Bakanımızdan talep ediyorum.

Cumhurbaşkanı kararıyla Toprakkale- İskenderun otoyolunda İskenderun-Payas arası ücretsiz hale gelmiştir. Bu karardan dolayı Dünya Lideri Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu kararın genişletilerek Erzin-Payas arasının da ücretsiz hale gelmesini istediğimizi buradan belirtmek istiyorum” dedi.

  
42 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi218
Bugün Toplam264
Toplam Ziyaret15805
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat