Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



HATAY ŞEHİDİNE AĞLADI

Tel Abyad Şehidi Toprağa Verildi. Suriye’nin Tel Abyad bölgesinde YPG/PKK'lı teröristlerin havan saldırısı sonucun Şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Harun Çınar (22), memleketi Hatay’da toprağa verildi.

ŞEHİT BİTİREN MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Barış Pınarı Harekâtıyla birlikte terörden arındırılan Tel Abyad’ın Ebu Ed Duhur bölgesinde YPG/PKK'lı teröristlerce askeri üsse düzenlenen havan saldırısında Şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Harun Çınar, memleketi Hatay’ın Antakya İlçesi Bitiren Mahallesinde toprağa verildi.

BABASI VE ABİLERİ GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDU

Biri kız üç kardeşi bulunan Şehit Çınar için Bitiren Mahallesi Camisinde Cenaze Töreni düzenlendi. Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan ve MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan katıldığı törende Şehidin babası Hikmet Çınar ve erkek kardeşleri güçlükle ayakta dururken, Şehidin annesi Emine Çınar ise evladının tabutu başında dakikalarca gözyaşı döktü.

ŞEHİTLER ÖLMEZ SLOGANLARI ATILDI

Cenaze Namazının kılınmasının ardından Şehidin Naaşı tekbirler ve ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganları eşliğinde mezarlığa götürüldü. Şehidin naaşı Bitiren Mahallesi Mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, STK ve oda başkanları, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.



  
41 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi232
Bugün Toplam286
Toplam Ziyaret15827
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat