Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Yeşeren Kalpler Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi’nden ‘Engelsiz Eller’ Etkinliği

eyhanlı’da, 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla Yeşeren Kalpler Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezinden ‘Engelsiz Eller’ etkinliği düzenlendi.



Belediye binası önündeki alanda yapılan etkinlikte konuşan Kurucu Müdür İbrahim Cemiloğlu, Özel gereksinimli çocuklarla, kıymetli aileleri ve öğretmenlerinin yardımlaşarak hazırlamış olduğu "Engelsiz Eller" adlı etkinlik düzenlediklerini söyledi.
Her yıl kurum olarak, gösteri şenlik, gezi şeklinde etkinlik programları yaptıklarını anlatan Cemiloğlu, “Bu yıl çocuklarımıza başarı duygusunu hissettirip bizden birileri olduklarını anlamaları amacıyla topluma karışmalarının ilk adımı olarak atölye kurup her birinin yeteneğine göre yaptıkları ürünlerin satışını gerçekleştirebilecekleri bu anlamlı etkinliği seçtik. Üreten çocuklar yetiştirip topluma kazandırmayı amaçladık. Topluma uyum sağlamaları, iletişim becerilerini geliştirme gibi çocukların gelişimini çok yönlü destekleyeceğini düşünüyorum. Çocuklarımız yaptıkları ürünlerin satışını gerçekleştirdikten sonra toplanan parayı Engelliler Derneğine bağışlayacaklardır” dedi.

Düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Vekili Matar Tapınç, TSO Başkanı Necmettin Zaroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak Milli Eğititm Müdürü Mehmet Ali Arslan, AK Parti üyeleri, İyi Parti İlçe Başkanı Serkan Sulu, daire müdürleri katıldı. Kermeste, bireylerin yapmış olduğu birbirinden güzel eserler de katılımcılar tarafından satın alınarak katkı sağlandı.







  
39 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi49
Bugün Toplam100
Toplam Ziyaret15641
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat