Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



TOHUMLAR TOPRAĞA, ENGELLİLER TOPLUMA EMANET

Özel Reyhanlı Bir İnci Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin “Tohumlar Toprağa Engelliler Topluma Emanet” Adlı Programı Düzenlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Cemil Meriç Konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, İlçede özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören fiziksel ve zihinsel engelli 30 öğrenci bir aylık çalışma sonucu ''Engelsiz Müzikal'' gösterisini sundu.

Öğrenciler, drama, tiyatro, bale, hint dansı, reyhani yöresel oyunlar, pandomim gibi duygusal gösterilerini sahneledi.

Yoğun ilgi gösterilen müzikal davetliler tarafından tam not aldı. Özel Reyhanlı Bir İnci Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İbrahim Halil Yumuşak yaptığı açıklamada, çocuklarımızı hayata adapte edebilmek adına yoğun gayret içinde olduklarını söyledi. Etkinliğin öğretmenler ve 30 öğrenci tarafından hazırlandığını ifade eden Yumuşak, fiziksel ve zihinsel engelli çocukların tiyatro, bale gösterisi, hint dansı ve çeşitli yöresel oyunları sahnelediğini belirtti.
''Engelsiz Müzikal'' etkinliğiyle çocukların çok mutlu olduğunu vurgulayan Yumuşak, farkındalık oluşturacak etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

Etkinliğe, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, İYİ Parti İlçe Başkanı Başkanı Serkan Sulu, İlçe Müftüsü Murat Akçay, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.







  
64 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi126
Bugün Toplam175
Toplam Ziyaret15716
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat