Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



KAMUOYUNA DUYURULUR

İYİ Parti Reyhanlı İlçe geçmiş dönem Başkanı Partisinden istifa etmediğini; görevinden alındığını belirterek kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yazılı açıklamada bulunarak; mesajında;

Saygıdeğer büyüklerim, değerli kardeşlerim, dostlarım, MHP'de başladığım siyasi hayatıma, İYİ Parti henüz kurulmamışken ve Sayın Meral AKŞENER'in her türlü baskı ve engellerle karşılaştığı dönemde, 7 Nisan 2017 tarihinde BOLU'da benimle birlikte sadece bir avuç CESUR insanın katıldığı toplantıda Sayın Meral AKŞENER'in yanında yer alıp ona destek olarak siyasi çalışmalarıma devam ettim. 7 Nisan 2017 tarihinde BOLU'da düzenlenen bu toplantıda, İYİ Parti BOLU Kurucu İl Başkanı Mehmet AYDIN ile birlikte Sayın Meral AKŞENER ile özel görüşme yapıp her zorluğa rağmen yanında olduğumu, destek vereceğimi belirttim. İYİ Parti'nin kurulması ile birlikte REYHANLI İlçe Başkanlık teşkilatında aktif üye olarak, 20 Kasım 2018 tarihinde ise İYİ Parti REYHANLI İlçe Başkanlığına atanarak teşkilatımla birlikte siyasi çalışmalarıma hız kesmeden, yoğun bir şekilde devam ettim.

Atandığım günden bu yana teşkilatımla birlikte gerek REYHANLI gerekse HATAY'ın diğer İlçelerinde yapılan ve davet edildiğim her düğüne katılarak halkımızın mutluluklarını, cenazelere katılarak acılarını, üzüntülerini paylaştım. Hasta ziyaretleri ile halkımıza moral vermeye çalıştım, şifa diledim. Resmi ve dini bayramlar, resmi ve özel kutlamalar vb. tüm programlara teşkilatımla birlikte iştirak ederek İYİ Parti'yi en güzel şekilde temsil etmeye çalıştım.Resmi kurum, sivil toplum örgütleri, esnaf vb. ziyaretler ile halkımızın her kesimi ile istişarelerde bulundum, sorunları dinleyip çözmeye çalıştım. Hayırseverlerimizin desteği ile yardıma muhtaç öğrencilerimize kırtasiye, ayakkabı, kıyafet gibi yardımda bulunarak destek olmaya çalıştım. Öğrencilerimizin zamanını en güzel şekilde değerlendirmesi için dergi, kitap gibi eğitim araçları dağıtarak destek olmaya çalıştım. Yaşamın her alanında yer alan kadınlarımızın kendilerini değerli ve kıymetli olduklarını bilmeleri için 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde özel program düzenledim...Bunlar sadece 1 yıl içinde yaptığım çalışmalardan birkaç tanesidir.

Ve en önemlisi ise Reyhanlı'da yıllardır her seçimde 5 bin oyu geçemeyen Cumhuriyet Halk Partisi ile yapmış olduğumuz Millet Ittifakı ile 4 aylık çalışma sonucunda 31 Mart 2019 Belediye seçiminde oy sayımızı yaklaşık 4 kat arttırarak 17 bin sayısına ulaştırdım. Kısacası göreve başladığım günden itibaren teşkilatımla birlikte HATAY'ın her yerinde, her programında İYİ Parti'nin var olduğunu somut ve güçlü bir şekilde hem gösterdim hem de hissettirdim. Yapmış olduğum tüm çalışmalarım gerek Türkiye'nin her noktasından gerekse yurtdışından bizi sıkı takip eden her vatandaşımız tarafından büyük bir beğeni ve takdirle karşılandım.

Fakat yapılan bu kadar çalışma ve başarı, sadece İYİ Parti HATAY İl Başkanı Şefik ÇİRKİN'i bir türlü memnun edemedi. Hiçbir gerekçe ve sebep göstermeden, İYİ Parti REYHANLI İlçe Başkanlığı görevimden teşkilatımla birlikte istifa etmemi istedi. Ancak teşkilatımla yaptığım istişare toplantısında ise istifa etmeyeceğimizi ve görevimize daha büyük bir azim ve istekle devam edeceğimizi belirtince İYİ Parti Genel Merkezine sürekli baskı yaparak REYHANLI İlçe Başkanı teşkilatı ile birlikte görevden alınmazsa İl Başkanlığı görevinden istifa ederim şeklinde baskı yapmıştır. İl Başkanının bu anlamsız ve tutarsız davranışı, İl ve İlçe kongrelerine yaklaşık 2 ay gibi kısa bir süre kalmasından dolayı 28.11.2019 tarihi itibari ile İYİ Parti Genel Merkezi tarafından REYHANLI İlçe Başkanlığı görevinden alınmış bulunuyorum.

Saygıdeğer büyüklerim, değerli kardeşlerim, dostlarım, Görevimden alındığım andan itibaren gerek yurtiçi gerek yurtdışından arayan, soran, mesaj gönderen herkese çok teşekkür ederim, ALLAH hepinizden razı olsun. Saygılarımı, hürmetlerimi sunuyorum. EMİNE ABDULGANİOĞLU

  
43 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi226
Bugün Toplam349
Toplam Ziyaret15890
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat