Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Güvenlik Kuvvetlerine Destek için 1600 Kilometreyi Bisikletiyle Geldi

Balıkesir’in Susurluk İlçesinden, güvenlik güçlerine destek vermek için bisiklet ile bin 600 kilometre yol kat eden AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Fahrettin Şener, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye etti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG’ye karşı sınır güvenliğini korumak amacıyla düzenlediği Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek amacıyla bisiklet ile geçtiğimiz aylarda Türkiye’nin farklı İllerine giden ve toplamda 6000 kilometre yolu bisiklet ile kat eden Fahrettin Şener, bu farkındalığı tamamlamasının ardından Balıkesir’in Susurluk İlçesinden bisikleti ile Hatay’a gelerek Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Şener, Yavuz’a Türk Bayrağı hediye etti. Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ise hediye edilen Türk Bayrağı’nı öperek, Fahrettin Şener’e ve destek veren herkese teşekkür etti.

ŞENER, CİLVEGÖZÜNDE EMNİYET GÜÇLERİNE BAYRAK HEDİYE ETTİ

Fahrettin Şener Hatay Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u ziyaretinin ardından Reyhanlı AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İlçe ziyaretinin ardından Reyhanlı AK Parti İlçe yönetimi ile birlikte Cilvegözü sınır kapısına geçerek burada görev yapan emniyet güçlerine Türk Bayrağı takdim ederek güvenlik güçlerimize başarılar diledi.















Şener Cilvegözünde yaptığı açıklamada; “Reyhanlı Cilvegözü sınır kapısını koruyan son birlik olan askeri birlik yine Susurluk'tan çıkıp 1600 kilometre pedal çevirerek getirdiğimiz bayrakları Susurluk ve Balıkesir halkı adına kendilerine takdim ettik Farkındalık yaratmak istedik Susurluk halkının ve Balıkesir halkının Maddi manevi ve fiziki olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledik.

Allah Türk ordusunun ve Türk polisinin ayağına taş değdirmesin dedik. Onların da tüm Susurluk halkına ve Balıkesir halkına kucak dolusu selamları var Bayrak teslim ederken Reyhanlı AK Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet Yumuşak beyefendi ve ekibi ile beraber birlikte olduk, bize gösterdikleri ilgiden dolayı da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

YUMUŞAK’TAN ŞENER’E TEŞEKKÜR

AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak yaptığı açıklamada; “Asker ve Polislerimize bayrak takdiminde bulunmak amacıyla; Balıkesir Susurluk'tan bisikletle yola çıkan AK Parti Susurluk İlçe Başkanımız Sn Fahrettin Şener'i İlçe Teşkilâtımızda ağırladık. Ardından sınırımızın sıfır noktasında olan güvenlik güçlerimize Şanlı Bayrağımızı hediye ettik. Bu güzel düşünce ve etkinliğinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

  
62 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi41
Bugün Toplam91
Toplam Ziyaret15632
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat