Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 81. yılında düzenlenen törenlerle anıldı.

Reyhanlı belediye binası önündeki törende Kaymakam Ali Candan, Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Siren sesi ile 2 dakikalık saygı duruşunun ardından Reyhanlı Ortaokulu öğrencileri tarafından Türk Bayrağı yarıya indirildi.





M. Fatih Tosyalı konferans salonunda devam edilen anma töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Reyhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Nihal Porsnok, Atatürk’ün Kadına verdiği önem konulu konuşmayı da Edebiyat Öğretmeni Başak Habib yaptı.

Atatürk ilke ve İnkılapları ve eğitime verdiği önemin anlatıldığı anma töreninde öğrenciler Atatürk’ün sevdiği şarkıları, şiir dinletileri ve oratoryo gösterisi sundu. Anma töreninin sonunda protokol üyeleri öğrenciler tarafından hazırlanan 10 Kasım teması altında resim sergisinin açılışını yaptı.

Törene, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Kaymakam Ali Candan, Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Öztürk, Garnizon Komutanı J. Binbaşı Abbas Çelik, Emniyet Müdürü Hayri Şahin, Milli Eğitim Müdürü M. Ali Arslan, Jandarma personeli, daire müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri, Gaziler, Muhtarlar, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.













  
47 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi25
Bugün Toplam76
Toplam Ziyaret15617
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat