Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Bakan Soylu, Hatay'da 'Sınır Güvenliği Toplantısına Katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde düzenlenen Sınır Güvenliği Toplantısı'nda sınır güvenliği ve düzensiz göçmen sorunuyla ilgili yetkililerle fikir alışverişinde bulundu.



İçişleri Bakanı Soylu, Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde düzenlenen 'Sınır Güvenliği Toplantısı'na katıldı. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakcı, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Serdengeçti, İller İdaresi Genel Müdürü Ali Çelik, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Gaziantep Valisi Davut Gül, Kilis Valisi Recep Soytürk, kaymakamlar, emniyet müdürleri ve sınır hattında görevli yetkililer de toplantıda hazır bulundu.






Sınır güvenliği, düzensiz göçmen sorunu, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekat bölgesiyle ilgili konuların ele alındığı toplantı basına kapalı gerçekleştirildi. Bakan Soylu, toplantının ardından belediye başkanlarıyla bir araya geleceği otele hareket etti.

BAKAN SOYLU AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay’da AK Parti’li belediye başkanları ile toplantı gerçekleştirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay’da düzenlenen ‘Sınır Güvenliği Toplantısı’nın ardından, bir otelde AK Parti İl Teşkilatı yöneticileri ve AK Parti’li belediye başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.



AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ve AK Parti’li 12 İlçe belediye başkanının hazır bulunduğu toplantı yaklaşık 1 saat sürdü. Bakan Soylu, belediye başkanlarından yapılan ve devam eden hizmetler hakkında bilgi aldı. Toplantının ardından Bakan Soylu Hatay’dan ayrıldı.




  
57 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi233
Bugün Toplam390
Toplam Ziyaret15931
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat