Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



REYHANLI’DA DÜNYA VATANDAŞLARI MERKEZİNDE KÜLTÜREL ETKİNLİK

Tayvan – Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezinde Kültürel Etkinlikler düzenlendi.

Haftasonu düzenlenen konser ve açık hava sinema gösterimine Tayvan Ankara büyükelçisi Volkan Ching Yang Huang, Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak Çerkez Derneği Başkanı, Belediye meclisi üyeleri Tayvan Reyhanlı Dünya Vatandaşlık Merkez Direktörü Dr.Chen-yu Chıu ve Reyhanlı’nın önde gelen isimleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Etkinlikte Türk ve Suriye vatandaşlarından oluşan müzik sanatçıları Deniz Tuana Alvanoğlu, Ali Bellur ve Suriyeli Sanatçılar Saip Akıl, Sema Hecazi, Cemil Dibil verdikleri mini konserleri ile Reyhanlı Çerkez Derneği Adige Khase ve ekibi dans gösterileriyle etkinliğe renk kattı. Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve Tayvan Reyhanlı Dünya Vatandaşlık Merkez Direktörü Dr.Chen-yu Chıu günün anısına Tayvan Ankara büyükelçisi Volkan Ching Yang Huang’a resminden merkezde sanatçılar tarafından yapılan bir tablo hediye etti.

Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu konuşmasında “Tayvan – Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezinde Kültürel Etkinliklerimiz devam ediyor, Bu proje sayesinde Reyhanlı İlçemiz bir cazibe merkezi haline gelmiştir, bu konuda katkılarından dolayı Tayvan’lı yetkililere ve Tayvan Ankara Büyükelçisi Volkan Ching Yang Huang, Dr.Chen-yu Chıu ve arkadaşlarına teşekkür ediyor, Reyhanlı halkı adına kucak dolusu sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Tayvan Ankara Büyükelçisi Volkan Ching Yang Huang etkinlikte yaptığı konuşmada “Tayvan Merkezine geldiğimiz için çok mutluyuz. Merkezimizde İngilizce Arapça ve kadın tekstili kursları da dahil olmak üzere birçok kursun resmi olarak açıldığını görmekten memnun olduk.

Tayvan Mandarin okulumuz tarafından merkezimizde düzenlenen kültürel aktiviteye gösterilen yoğun katılım ve ilgi beni çok duygulandırdı. Tayvan Merkezimizde herkesin gelecekte daha iyi bir hayata sahip olabilmesi adına eğitimler alabileceği, hatta bir beceri edinebileceği çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Bu çalışmalar için Tayvan Merkezi Başkanı Dr. Chiu ve ekibine, ayrıca desteklerinden dolayı dostum Sayın Mehmet Hacıoğlu’na teşekkür ediyorum, bu gurur hepimizin” dedi.

Gecenin sonunda Tayvan ülkesinin demografik ve sosyolojik yapısını tanıtan Tayvan halkının yaşamını anlatan iki kardeş ülkenin sanat ve sosyal hayatından kesitler gösteren “Sadece Deniz Bilir” Filmi izleyicilerden beğeni topladı.








  
53 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi231
Bugün Toplam477
Toplam Ziyaret16018
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat