Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Şevki YILMAZ; “Ülkemizi Böldürmeyelim, Parçalanmayalım, Vatanımıza, Bayrağımıza Sahip Çıkalım”

20.Dönem milletvekili Şevki Yılmaz Reyhanlı’da Cumhur ittifakı adayı Mehmet Hacıoğlu’nun yeni mahallede düzenlediği mitinge katıldı.

Miting alanında bulunan Reyhanlı halkına hitap etti. Yılmaz yaptığı konuşmada; “Siyonist güçlerin ülkemiz üzerinde çeşitli bölme emelleri var. Ülkemizi böldürmeyelim, parçalanmayalım. Vatanımıza, Bayrağımıza sahip çıkalım” dedi.

Dünya haritasında İstanbul’a Bizans, Karadenize Pontus, sizin oturduğunuz bu bölgeye İsrail, Van bölgesine de Ermenistan yazıyor. Dünya bizi böyle görmüş, böyle olmamız için uğraşıyor.

Avrupalının yanında ne işin var, İmam şafiyi dinle. İmam Şafii ne diyor, dostunu tanımakmı istiyorsun, düşmanının okuna bak, düşmanının oku kime isabet ediyorsa, o senin dostundur.

Romanın oku Cumhur ittifakına saplanıyor. Hala dostunuzu tanımayacakmısınız. Kardeşlerim neden bizi yenemezler. Allah Resülü,bizi Anadolu topraklarına iki sebepten dolayı yerleştirildik. Mekkei Mükerremenin, Medineyi Münevverenin, Kudüsün sigortasını İstanbuldan takmıştık. Burası düşerse Kabe düşer, Burası düşerse Mescidi Aksa düşer.Burası düşerse Resullulahın Naaşı Romaya getirilir. Hiristiyan Martin Lüpen diyor ki Muhammedin Naaşı Romaya getirilmedikçe haçlı seferleri bitmez diyor.

Yahudi çocuklarını ah hayber, vah hayber, içim acıyor, ateş yanıyor hayber. Muhammedin Naaşı yanmadıkça bu ateş sönmez ey hayber diyor. Onun için Allah Resulü kendini de Anadolu’ya emanet etti. Kabe’yi de Anadolu’ya emanet etti. Mescidi Aksa’yı da Anadolu’ya emanet etti.

İstanbul’da üç padişahın kabrinde turist göremezsiniz,

1. Fatih Sultan Muhammed Hanın kabrinde hiç turist yoktur. Halbuki en çok o ziyaret edilmeli. Çağ açtı, çağ kapadı Avrupalılar Fatih’i sevmez.

2. Abdülhamit Han’ın da kabrinde turist göremezsiniz. 33 senelik padişahlığı döneminde Siyonist İsrail’e bir karış toprak satmadı.

3. Yavuz Sultan Selim’in kabrinde turist göremezsiniz, niçin? Haçlı ordusu Kabe’yi tam kuşatmışken karşısında Osmanlı ordusunu buldu. Yavuz haçlı ordusunun hepsini kılıçtan geçirdi. Bütün gemilerini yaktı. Kabe İstanbul’dan korunmaz diyerek Kabe’de kale kurdu. Kabe’yi 500 sene koruduk ve nöbet tuttuk. Tabi ki mezarına turist gelmez. İngilizler peygamberimizin Naaşını almaya geldiklerinde Osmanlı orduları aç kaldı ama kaçmadı, Çekirge yediler ama Allah Resulünü teslim etmediler. Onun için Türkiye’yi kimse yenemez.

Ey saadet aklını başını al saadet, Fatih Sultan Mehmet Hanı yıkmak isteyen Orhan Sultan rolüne girme. Fatih’in öz amcası, şanssız amca, Fatih yenilirse ben Edirne’ye Padişah olurum diyen 2000 askerle Bizans saflarına katıldı. Osmanlıyla savaştı. Savaşı Fatih kazandı, sonunda öz amcasını 2000 hain askerle idam etti.
Peygamberimizin o ne güzel asker dediği askerden olacağına; şu koltuklar insanlara nerelerde nöbet tutturuyor. Sakın Orhan sultanlara özenmeyelim.

Vallahi Türkiye yeniden dünya nöbetini alacak. Bunu kimse önleyemeyecek. Aklı olan bu safta mücadele eder. Neden ümmetin sabrı bitti. Vallahi İsrail’in oradan temizlendiği günü göreceksiniz. Filistin’in hürriyetini göreceksiniz, bayramını göreceksiniz, bu sancılar bu acılar bir müjdenin eseridir onun için birliğinizi bozmayın, kardeşliğinizi bozmayın, vatanımız için Türkiye için birleşin hep beraber Osmanlı duasıyla sohbetimi bitireyim.

Osmanlı devletinin duasıydı bu; Dinüdevlet, Nürkumillet muhafazası için lizeallillah nöbetteyim efendim. Osmanlıca anlamadınız CHP bu işte bu millete ecdadın dilini yasaklattı bu duayı Türkçe’leştirelim isterseniz hep beraber tekrar edin; “Allahım, dinimizi, vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı, nesillerimizi, mukaddes beldelerimizi, masum coğrafyamızı, Mekke’mizi, Medine’mizi, Mescidi Aksa’mızı, canımızda, malımızda korumak için nöbete geliyoruz. Zaferimiz mübarek olsun.” Bütün dünya duysun Türkiye Kabe’nin Ebabil Kuşudur. Türkiye Mescidi Aksanın Ebabil Kuşudur. Bizler de haçlıların kafasına, oylarımızla ilmimizle cevap vermeli Cumhur İttifakı adaylarını ve Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeli vatanımıza, devletimize, Bayrağımıza sahip çıkmalıyız şeklinde konuştu.





















  
48 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi234
Bugün Toplam400
Toplam Ziyaret15941
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat