Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



CAMİMİZE SAHİP ÇIKALIM DEDİK, MAALESEF HİÇ KİMSEDEN SES YOK

Bir hayırsever tarafından Hatay’da ve Reyhanlı’da ilk ve tek olarak yapılan 4 Minareli TEVHİD CAMİİ maalesef yeni inşaatlarla etrafı sarılmaktadır.

Caminin kuzey ve ön tarafında kalan kısmında bir mütaahit tarafından başlatılan 2700m2’lik alanda 5 katlı apartman olarak inşaa edildiğinde bu güzelim eser etrafını saran apartmanlarla tüm görselliği yok olacaktır.

Aynı Caminin görselliğini kaybetmemesi için Reyhanlı Belediyesi, Siyasiler, Hayırseverler ve tüm STK’lar tarafından arsa sahibi ve mütaahite bedeli verilerek veya belediye tarafından takas yöntemiyle İlçemize Millet Bahçesi şeklinde restore edilerek, halkımızın hizmetine sunulması gerekiyor.

Restore edildiğinde mahalle sakinleri ve Camii cematinin dinlenebilileceği, çocukların oyun oynayabileceği park, kitap okuma salonu şeklinde oluşturulabilir. Bu da mahalle halkının rahat nefes alabileceği yeşil alan kazandırılmış olur. Adana Sabancı Camisinden sonra minare sayısı bakımından Hatay ve Reyhanlı’nın en güzel Camisinin çok katlı binalarla katledilmesine müsaade etmeyelim.

Zaten hızla betonlaşan İlçemizde insanların nefes alabileceği, rahatça dinlebileceği alan olmayan REYHANLI’da bu katliama hep birlikte direnelim. Dört tarafı beton yığınlarıyla çevrilen TEVHİD CAMİİ’ni göz göre beton yığınlarına feda etmeyelim.

Not: Bu güzel eserin yok olmaması için yetkililere sesimizin duyurulabilmesi için çokça paylaşım yapalım, kamuoyu oluşturmak amacıyla sosyal medyada sesimizi duyurmamıza rağmen, maalesef Yetkili konumda olanlardan herhangi olumlu veya olumsuz bir tepki alamadık. Reyhanlı halkı da gereken ilgi ve alakayı da göstermeyince bu muhteşem eserin görüntüsünü bozacak olan inşaatta son hız devam ediyor.

Takdir Reyhanlı Halkının…






  
46 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi175
Bugün Toplam222
Toplam Ziyaret15763
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat