Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



HACIOĞLU’NA DESTEK ARTARAK DEVAM EDİYOR

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarına gece – gündüz demeden devam eden Reyhanlı Cumhur İttifağı, Belediye Başkan Adayı Mehmet Hacıoğlu’na gittiği ziyaretlerde yoğun ilgi devam ediyor.

Cumhur İttifağı adayı Mehmet Hacıoğlu; seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine son hızla devam ettiriyor. Seçim çalışmalarına Kamu kurum kuruluşları, STK temsilcilikleri, Pazar Esnaf ziyaretleri, mahalle ve kanaat önderleri ziyaretleri, mini mahalle mitingleri şeklinde devam ediyor. Seçim ziyaretlerine devam eden Hacıoğlu; her gittiği yerde coşkuyla karşılanıyor. Mitinglerde Reyhanlı imarı için çok çalışarak projelerini tek tek açıklıyor.

Reyhanlı’da Yeşil alanlara çok önem verdiklerini belirterek; “İlk etapta cüdeyde mevkiinde seyir teraslarını hayata geçirip halkımızın kullanımına sunacağız. Projelerimiz arasında olan Doğalgaz kullanımını Nisan-Mayıs aylarında hizmete sunup ilçemizin havasını temizlemiş olmakla birlikte hanımlarımıza kolaylık sağlamış olacağız. Belediye karşısında bulunan alanda alt geçit ve 400 araçlık otoparkı hizmete sunup, ilçemizin önemli bir sorunu olan otopark sıkıntısını gidermiş ve vatandaşlarımızın zaman geçirebileceği yeşil alanı kazandırmış olacağız. Yenişehiri tekrar canlandırıp aynı bölgede Göl gazinosunun restorasyonunu yapıp Belediyeye bağlı bir sosyal tesis haline getirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız.

Ayrıca harabe ve atıl durumda bulunan Eski değirmen gazinosunu da vakıflardan gerekli izinleri alarak orayı müze haline getirerek dışarıdan gelecek misafirlerimizin ziyaret edebileceği noktalardan biri haline getireceğiz. Eski yenişehir camisinin yanındaki değirmeni restore ederek gençlerimizin ve öğrencilerimizin kullanımına sunacağız. Sınır ilçesi olmamız hasebiyle bugüne kadar sanayi anlamında bir fabrikalaşmadan faydalanamadık. Organize sanayi bölgesini kurarak hem esnafımızı rahatlatacağız, hem de dışarıdan gelecek yatırımcılarla fabrikaların önünü açmış olacağız ve ilçemizde istihdam yaratmış olacağız.

5 seneden beri yapılamayan adabucak mahallemizde bulunan sebze hali 135 dükkan site şeklinde oluşturularak hak sahiplerine teslim edildi. İnşallah en kısa sürede camisi ve diğer eklentileri tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Reyhanlının girişindeki sanayi sitemizin karşısında bulunan alanlarada yeşil alan kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunarak esnaftan destek beklediklerini belirtti.Esnaftan gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini belirten Hacıoğlu, yaptığı açıklamada; “Cumhur İttifakı ülke genelinde ve ilçemiz için önemli olduğu kadar Hatay içinde çok önemlidir. Dolayısıyla 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifağımızın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler’e de tam destek olmamız gerekir. Çünkü Hatay son 5 yılda çok şey kaybetti. Birlik ve beraberliğimizle Hatay’ın da geleceği teminat altına alınmış olacaktır. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu..

Esnaf ziyaretlerine Milletvekili Hüseyin Şanverdi Belediye Başkanı Mehmet Çüter, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, MHP İlçe Başkanı Ali Küreşoğlu, Belediye Meclis üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri eşlik ediyorlar.

Hacıoğlu’nun önemli projeleri arasında ; YENİ YOLLAR AÇARAK ANA ARTERLERİ RAHATLATIYORUZ. • Reyhanlı’mız büyüyor, gelişiyor. • Oğulcan Tuna caddesinin devamı olan, Avcı durağı mevkisi batı yolunu ve Zeytindalı caddesini, E-5 ve Yeni Hastahaneye bağlıyoruz. İnşallah. • Hastanemize, çarşı ve pazarlarımıza ulaşımı kolaylaştırıyoruz. HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNDEKİ REYHANLI PROJELERİMİZ • Bahçelievler-Bağlar Mahallesi Arası Yol Düzenlemesi • Okullar Bölgesi Kavşak Düzenlemesi • Şehit Adnan Göçer Bulvarı Battı-Çıktı Projesi • Kent Meydanı ve Battı-Çıktı Projesi • Hastaneler Çevresi/Küme Evler Önü Kent Parkı • Yenişehir Göleti Rekreasyon Projesi yer alıyor.











  
59 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam59
Toplam Ziyaret15600
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat