Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Vahid Turizm Sahibi Demir; “Reyhanlı’nın Turizmine Katkı Sağlayacak İlk Adımı Attık”

Reyhanlı’da TURSAB’a bağlı olarak turizm işletmeciliği yapan Vahid Turizm sahibi Abdullatif Demir, Reyhanlı’nın turizm açısından kalkınması amacıyla ilk adımı attıklarını söyledi.

Reyhanlı’da tur işletmeciliği yapan Vahid Turizm sahibi Abdullatif Demir, Kanşat Kardeşler sahibi Fethi Kanşat, Baba Oğul Turizm sahibi Abdurrahman Çiçek, Özyumuşaklar turizm sahibi Abbas Yumuşak, İlçenin turistik açısından kalkınmasını sağlamak amacıyla Hatay ve Osmaniye tur şirketleri sahiplerini Reyhanlı’ya davet etti.

Pazar günü gerçekleşen ve 37 işletme sahibinin ağırlandığını söyleyen Vahid Turizm sahibi Demir, amaçlarının Reyhanlı’nın keşfedilmesini ve tarihi ve turizm açısından bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

TARİHİ YERLER GEZİLDİ

Pazar günü gerçekleşen ziyaret kapsamında, Yenişehir mahallesinde bulunan değirmen, İmma kalesi, ve tarihi değeri bulunan cami, Harran Mahallesi’nde bulunan ve bir çok sinemaya ev sahipliği yapan Fatih Müderris çiftliği ile Davutpaşa Mahallesi’ndeki Bayrak Tepe, Cemil Meriç Kültür evi, mozaik ve hurda sanatçısı Mervan Altınorak’a gerçekleştirilen ziyaretlerde bölgenin tarihi hakkında detaylı bilgileri ise Kültür Müdürü Hakan Türker verdi.

AMAÇ REYHANLI’YA DA GELMEK

Bu güne kadar Hatay ve Osmaniye illerindeki çeşitli tarihi mekanlara tur düzenleyen firmaların bundan böyle Reyhanlı’yı da kapsayacak turlar düzenlemesini, bizde de tarihi alanların olduğunu göstermek amacıyla yapmış oldukları bir günlükte olsa ziyaretten olumlu sonuçlar elde edeceklerini söyleyen Vahid Turizm sahibi Abdullatif Demir, ”Bugüne kadar farklı mekanlara turlar düzenleniyordu. Bundan sonra bu turlardan ilçemizde nasibini alacak. 37 firma yönetici ve sahiplerini ağırladığımız şehrimizden konuklarımızın memnun ayrıldıklarını gördük. 4 tur firması ile birlikte yaptığımız ev sahipliğimizden sonra firmalar şehrimize de turlar düzenleyecekler” dedi.

Reyhanlı’nın tarihi ve turistik bölgelerinin tanıtımı amacıyla bundan böyle daha çok çalışacaklarını sözlerine ekleyen Demir, hedeflerine ulaşacaklarını umut ettiklerini kaydetti.

KONUKLARA YEMEK VERİLDİ

Yapılan gezinin ardından konuklara yemek verildi. Ayrıca Kaymakam Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Garnizon Komutanı J.Yüzbaşı Abbas Çelik, TSO Başkanı Necmettin Zaroğlu, TB Başkanı Bülent Karaca, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Arslan ve diğer davetliler katıldı. Yemekte yapılan konuşmalarda da, Reyhanlı’nın tarih ve turizm açısından önemli olduğunu, bölgenin kalkınmasına destek olmak amacıyla düzenlenecek turlara gerekli katkının verileceği belirtildi.




















  
38 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi233
Bugün Toplam307
Toplam Ziyaret15848
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat