Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Cumhur İttifak Adayı Hacıoğlu, Esnaf Gezilerine Devam Ediyor

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri kapsamında çalışmalarına gece – gündüz demeden devam eden Reyhanlı Cumhur ittifağı, Belediye Başkan Adayı Mehmet Hacıoğlu gittiği ziyaretlerde yoğun ilgi görüyor.

Cumhur ittifağı adayı Hacıoğlu;seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını son hızla devam ettiriyor. Seçim çalışmalarına Pazar Esnaf ziyaretleri, mahalle ve kanaat önderleri ziyaretleri şeklinde devam ediyor.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Pazar esnafını ziyaret eden Hacıoğlu; Pazar esnafına hayırlı işler dileklerinde bulunarak karanfil dağıttı ve esnaftan destek beklediklerini belirtti.

Esnaftan gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini belirten Hacıoğlu, yaptığı açıklamada; “Cumhur İttifakı ülke genelinde ve İlçemiz için önemli olduğu kadar Hatay için de çok önemlidir. Dolayısıyla 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifağımızın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler’e de tam destek olmamız gerekir. Çünkü Hatay son 5 yılda çok şey kaybetti. Birlik ve beraberliğimizle Hatay’ın da geleceği teminat altına alınmış olacaktır. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu..

Pazar esnafına yapılan ziyarette Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Belediye Başkanı Mehmet Çüter, İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, MHP İlçe Başkanı Ali Küreşoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri eşlik ettiler.















  
47 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi233
Bugün Toplam310
Toplam Ziyaret15851
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat