Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



Reyhanlı’da Yaya Öncelikli Trafik Yılı Etkinliği

İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılı Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın sloganıyla Yaya Öncelikli Trafik Yılı kapsamında etkinlik düzenlendi

Trafikte yaya bilincinin oluşturulabilmesi amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Fatih Çobanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Nadir Örten, İlçe Jandarma Komutanı Abbas Çelik, kamu kurum ve kuruluşları, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Yıl boyunca devam edecek kampanya faaliyetlerinde ‘Yaya Öncelikli Trafik’ algısının oluşturulmasına yönelik etkinlik kapsamında yaya ve okul geçitlerinde, yayaların ve öğrencilerin geçiş önceliğinin vurgulanması, yaya geçitlerini kullanmasının teşvik edilmesini sağlamak amacıyla yaya yolundan karşı yöne geçerek farkındalık oluşturuldu.

Bu arada yaya ve okul geçitlerinde görev alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de sürücülere broşür dağıttı. Ülke genelinde yapılan etkinlikle ilgili bilgi veren Kaymakam Çobanoğlu, Yaya Öncelikli Trafik uygulaması başladı.

Vatandaşlarımızdan bu konuda beklentimiz duyarlı olmaları ve yayalara öncelik vermeleridir. Tüm ülkede olduğu gibi İlçemizde de yıl boyunca bu uygulamaya devam edilecek. Bizler hem sürücüyüz aynı zamanda her birimiz birer yayayız, bu manada çocuklarımızın ve vatandaşların güvenliği için yaya öncelikli trafik uygulamasına önem verilmeli” dedi.







  
44 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi229
Bugün Toplam335
Toplam Ziyaret15876
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat