Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



CHP ADAY TANITIM TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ankara’da düzenlediği ‘Aday Tanıtım Toplantısına’ katıldı.

Derman Belediyeciliği sloganı ile bereketli, huzurlu, özgür kentler için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Savaş ve eşi Prof.Dr. Nazan Savaş’ın yanı sıra CHP Hatay milletvekilleri, CHP Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları ile ülke genelinden CHP İl ve İlçe Belediye Başkanı Adayları, CHP İl ve İlçe Yöneticileri katılım gösterdi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana ‘Önce Huzur, Sonra Hizmet’ sloganı ile insan odaklı sosyal belediyecilik kapsamında dev projeleri hayata geçirerek hemşehrilerinin gönüllerine taht kuran Hatay’ın doktoru Başkan Savaş, Ankara’da da yoğun sevgi seli ile karşılandı. Coşkulu kalabalık eşliğinde aday tanıtım toplantısını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi ‘Martın Sonu Bahar’ vurgusu yaptı.

CHP aday tanıtım etkinliğinde platforma davet edilerek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından tebrik edilip başarı dileğinde bulunulan adaylar şunlar: BÜYÜKŞEHİR: Doç. Dr. Lütfü Savaş ANTAKYA: Hikmet Hatunoğlu SAMANDAĞ: Refik Eryılmaz KUMLU: Rıfat Akkuyu, ARSUZ: Asaf Güven DEFNE: İbrahim Güzel, REYHANLI: Nihat Dağ ERZİN: Ökkeş Elmasoğlu, PAYAS : Ali Oğuz

  
41 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi239
Bugün Toplam508
Toplam Ziyaret16049
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat