Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



REYHANLI’DA DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ ANILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Reyhanlı’da düzenlenen etkinlikte Şehitlik ziyaretinde dua edildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Bayır Mahallesi ve Gültepe Mahallesi’nde Asri mezarlıklardaki Şehitlikler ziyaret edildi.






Gerçekleşen ziyarette; Protokol üyeleri; ülkemizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği uğrunda görevleri başında can veren Şehitlerimizin kabirlerini dolaşarak şehit yakınlarına sabırlar diledi. Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti ve aziz ruhlarına fatiha okundu, dualar edildi.

Akabinde 11 Mayıs Şehitler Derneğinde Şehit Aileleri ve Gaziler ziyaret edildi.



Program; Belediye Binası içerisinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temalı fotoğraf ve resim sergisinin gezilmesiyle devam etti.



Atike Hanım Camiinde Kur’an-ı Kerim Ziyafeti, Öğle namazı ve akabinde şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif ve hatim duası okundu.







Anma etkinliklerinin akşamki bölümünde 11 Mayıs Şehitlik Anıtından Belediye Binası önüne kadarki güzergahta demokrasi yürüyüş yapıldı. Belediye Hizmet binası önünde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okunarak demokrasi nöbetine başlanıldı.

Programa Öğrenciler tarafından günün anlamına uygun şiirlerin okunmasıyla devam edildi. 11 Mayıs Şehitler Derneği Başkanı Ahmet Tuna, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve Kaymakam Fatih Çobaoğlu’nun konuşmaları ve İmam Hatip Mustafa Karaca tarafından Kur’an-ı Kerim okunması, İlçe Müftüsü Murat Akçay’ın Şehitlerimiz için yaptığı duaların ardından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına Sinevizyon gösterisi yapıldı.

Nöbet esnasında tüm katılımcılara Belediye Başkanlığınca çorba ikramı yapıldı. Düzenlenen Programa; Kaymakam Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu Cumhuriyet Başsavcısı Osman Öztürk, 4. Bölük Komutanı, İlçe Jandarma Komutanı Vekili, İlçe Emniyet Müdürü, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Kurum Amirleri, Şehit Yakınları, Şehit ve Gazi Derneklerinin Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece yarısı 00.13’te tüm Camilerimizde Sela okundu.















  
44 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi83
Bugün Toplam133
Toplam Ziyaret15674
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat