Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim


Reklam































-------------

HİZMETTE 12. YIL ÖZEL


NAZLIM KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ
2017 - 2018 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

TEL : 0(326) 413 71 31 – 0 (533) 485 36 68

YENİŞEHİR MAHALLESİ A.ALKAN CADDESİ NO: 17 / REYHANLI



BAŞKAN HACIOĞLU’NUN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ MÜCADELESİNİN YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Hacıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Aziz Türk milletinin üç yıl önce 15 Temmuz’da darbe girişimine kahramanca direnerek unutulmaz bir demokrasi mücadelesi örneği göstermişlerdir. Vatandaşlarımız 15 Temmuz destanının şanlı Türk tarihine altın harflerle yazılmasını canları bahasına olsada sağlamışlardır. Aziz Türk milletinin olduğu gibi diğer Milletlerin tarihlerinde de kader anları, dönüm noktaları vardır. Bu kritik anlardaki tavır ve duruşlarıyla toplumlar, geleceklerine yön verir; millet olmanın, kardeşliğin, aynı kaderi paylaşmanın şuuruna varır. Tıpkı 15 temmuzda olduğu gibi.

Anadolu’yu vatan kıldığımız Malazgirt zaferi, Peygamber Efendimizin müjdesine mazhar olduğumuz İstanbul’un fethi, dünyanın en güçlü ordularını dize getirdiğimiz Çanakkale zaferi, tüm yokluk, yoksulluk ve imkânsızlıklara rağmen zaferle taçlandırdığımız İstiklal Harbi, bizim tarihimizin köşe taşlarıdır. Üçüncü yılını idrak ettiğimiz 15 Temmuz destanı ise bu iftihar silsilemizin günümüzdeki son halkasıdır.

15 Temmuz destanı demokrasi tarihimizde bir milattır. Bu milat ile darbeler tarihi kapanmış ve daha demokratik bir Türkiye’nin önü açılmıştır. Bu demokrasi mücadelesinde hiçbir zaman inancını yitirmeyen ve dimdik ayakta duran başta Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum.

İnanıyorum ki 15 Temmuz destanının bütün kahraman şehitleri çok büyük ve övülmüş bir mertebeye kavuşmuşlardır. Türkiye Cumhuriyeti yaşadıkça bu büyük fedakarlığı ve kahramanlığı sergileyen aziz şehitlerimizin isimleri de yaşayacaktır. Bu destansı demokrasi mücadelesinde şehit olan kahramanlarımızı birkez daha Rahmet Minnet ve Şükranla Anıyorum. Gazilerimize de Cenabı Hak’tan uzun ömürler diliyorum.”

  
52 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi231
Bugün Toplam485
Toplam Ziyaret16026
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097
Hava Durumu
Saat